facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Kungota

39.000 €
= 67 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 579 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 579 m2
  • codeŠifra: 101141-114

Podroben opis nepremičnine

GRADIŠKA pri MARIBORU, 579 m2, zazidljiva parcela, prodamo.

Cena: 69,00 EUR/m2

Dodaten opis:

V na obrobju mesta; natančneje v  Gradiški pri Mariboru vam na sončni strani prodamo južno orientirano parcelo lepe pravokotne oblike v skupni velikosti 579 m2. Parcela je v rahlem naklonu, ter cel dan obsijana s soncem, kar omogoča izgradnjo moderne individualne stanovanjske hiše z velikimi odprtimi steklenimi površinami, namenjenimi pogledu v naravo.

Parceli je možno dokupiti še drugo parcelo v velikosti 500 m2  kot celoto. Sončna parcela je umeščena v mirnem naselju individualne gradnje.  

Parcela se nahaja v novi soseski lepih stanovanjskih hiš. V neposredni bližini je veliko možnosti za sprehode in uživanje miru v naravi.

Urejen dostop, v neposredni bližini in na parceli so vsi komunalni vodi (voda, elektrika, kanalizacija); lokacija nudi hiter dostop do obvoznice, šole, vrtca, trgovine.

Lokacija, v naravi in hkrati v mestu, ne bo pustila ravnodušne tudi zahtevnejše kupce, ki iščejo za gradnjo svojega nadstandardnega doma še prav posebno lokacijo.

Parcela je 9 km oddaljena iz Maribora.

Zemljišče je primerno tako za gradnjo družinske hiše z velikim vrtom in bazenom, kot za investiranje v gradnjo dveh hiš za trg.

Vpisano v zemljiško knjigo, brez bremen.

Odlična priložnost! Vabljeni k ogledu!

Hiter kontakt

Sašo Tement

Century 21

Morda bi vas zanimalo tudi: