facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Goriška, Brda

250.000 €
= 1.538 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 162.6 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 800 m2
  • tabŠt. spalnic: 3
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: EJ1348

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Parkirišče

Podroben opis nepremičnine

Novozgrajena hiša v Goriških Brdih

Hiša stoji na hribu in ima lep razgled proti dolini, kjer se na koncu zrcali morje. Trgovina in pošta sta oddaljeni 3 km, do Nove Gorice je 15 minut.

Kvadratura hiše je maksimalno izkoriščena, saj je hiša zasnovana brez hodnikov. Iz vhodne veže se pogled odpre najprej na jedilnico. Kuhinja je orientirana na jug in zahod ter omogoča različne postavitve in razporeditev elementov. Od tu je dostop na teraso. Med jedilnico in dnevno sobo je predviden kamin, ki je center bivalnega prostora, hkrati pa toplota skozi odprto stopnišče prehaja v zgornje prostore. Bivalni prostor je zasnovan tako, da ima sončno svetlobo preko celega dneva, hkrati pa ga pergola ščiti pred pregrevanjem. V pritličju so proti severu orientirani servisni prostori: utility, dnevni WC in garderoba.

Iz osrednjega prostora v zgornjem nadstropju je najlepši razgled na Brda in furlansko nižino. Ta se lahko uredi v domačo pisarno, knjižnico, igralnico ali manjši kabinet z ležiščem. Glavna spalnica ima ločeno garderobo ter lastno kopalnico. Namesto kadi je možnost postavitve savne. Dve otroški sobi sta orientirani na vzhod in jug. Možna je izdelava spalnega podesta, saj je strop v najvišji točki visok 3.90m.

Proti jugu se skozi panoramska okna odpirajo pogledi na Furlansko nižino, od morja do Alp. Pred objektom je izvedena betonska plošča, ki omogoča izbor finalnega tlaka po želji novega lastnika. Na terasi (40 m2) je predvidena pergola z antracitno kovinsko konstrukcijo in lesenimi lamelani. Po celotni dolžini parcele je narejen kamnit zid iz ročno klesanih lokalnih kamnov.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

Hiter kontakt

Eva Jakopin Tomažič

AGENCIJA ELITE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: