facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana, Vič-Rudnik, Rožna dolina

550.000 €+ ddv
= 1.185 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 464 m2
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderOpremljenost: Neopremljeno
  • reorderEner. izk. Izračun ni mogoč
  • codeŠifra: PP28486

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Tip-topcheck Dizajnerskocheck Zelo sončnocheck Umetniško

Podroben opis nepremičnine

Vila Podrožnik

Prodaja se zemljišče s projektom Domus Conclusus za Vilo Podrožnik v Rožni dolini!

Projekt Domus Conclusus: Gre za pristno unikatno zasnovano urbano vilo, intimno oazo, ki zahtevnost lokacije obrne sebi v prid in stanovalcem ponudi popolno zasebnost v objemu zelenega vrta. Vse od točke vstopa na parcelo, kjer arhitekturna zasnova klasično dvorišče in dovoz pred vilo, spretno umesti pod objekt, na mesto od koder se odpirajo pogledi na vrt in ki je veliko več kot garaža, je že pravi predprostor bivalnih prostorov. Ambientalna pestrost se vije skozi vse etaže, ki z tlorisnim členjenjem ustvarja zalive in povsem zasebne atrije vse do terase, kjer se pogled odpre za 360 stopinj vse od gozda Rožnika do vil Rožne doline. Dve enoti se prepletata na način, da lahko živita povsem ločeni življenji ali pa se jih v nadaljnjem projektiranju lahko preoblikuje v povsem povezani.

Dodatno o nepremičnini: Možnost gradnje luksuzno zasnovane vile, katere loakcija se bo nahajala na prestižnem delu Ljubljane, v Rožni dolini. Tako bo omogočeno bivanje v intimnem zelenem okolju a oddaljenost od centra mesta le nekaj minut vožnje. V okolici se nahajajo prestižne vile, urejena veleposlaništva, a vila zasnovana v projektu bo izstopala tako po arhitekturni dovršenosti kakor tudi sami kvalitetni izvedbi in izbiri sodobnih materialov ter tehnologij.

Kot rezidenca omogoča znotraj zasnovanih zunanjih gabaritov objekta še zelo širok nabor modifikacij. Možno je umestiti manjši wellness, delovno sobo z ločenim vhodom, prav tako pa je izraba prve in druge kleti stvar odločitve končnega uporabnika. Omenjena možnost dveh povsem ločenih ali smiselno povezanih enot je prav tako še odprta.

Arhitekturo objekta je zasnoval priznan arhitekt Andrej Mercina, arhitekturni biro TRIIIJE, ki na osnovi več kot 60 letne tradicije ustvarja unikatne prostorske zasnove, ki temeljijo na prepletu tradicije in sodobnosti kot tudi specifik njihovih strank, ki se v procesu oblikovanja začinijo s kreativnostjo oblikovalskega tima. Z vpetostjo v najširši nabor oblikovalskih nalog od krajinske arhitekture, klasične arhitekture preko notranjega oblikovanja do brandinga, biro omogoča sodobne sinteze holističnega pristopa k oblikovanju. S projekti, ki geografsko segajo od Indije preko Bližnjega vzhoda do Evrope in strankami v razponu od velikih blagovnih znamk kot npr. Karl Lagerfeld, Philip Morris do dela z mladimi (prenova avtobusa LPP v mobilni mladinski center) in številnimi osebnimi zgodbami individualnih strank, senzibilno združujejo vso pestrost našega časa v močne, koherentne, a predvsem preprosto prijetne prostorske zasnove.

Za več referenc obiščite njihovo spletno stran: https://www.triiije.com/en/projects/

Tehnične značilnosti: dve stanovanji, dve dvigali, velika terasa, steklena fasada, razgibana arhitektura, odprtost objekta – manj sten, in še več!

Razpored površin:

Klet 2: Utility in velika shramba ločeno za vsako enoto.

Klet 1: Vsaka enota ima 2 pokriti parkirni mesti s hodnikom in dvigalom

Pritličje:
Večja enota ima v pritličju glavno spalnico z lastno garderobo, kopalnico ter sauno. Poleg tega je na tem nadstropju še en manjši utility.
Manjša enota ima v pritličju glavno spalnico z lastno garderobo in kopalnico. Poleg tega so na tem nadstropju še 2 spalnici, ki si eno kopalnico delita.

1. nadstropje
Večja enota ima v nadstropju2 spalnici, ki si eno kopalnico delita. Med obema spalnicama je manjši atrij, ena od spalnic pa ima lastno manjšo teraso s pogledom na notranji park.
Manjša enota ima v nadstropju kuhinjo z povezano dnevno sobo, toaleto, prostor za druženje ter kabinet.

2. nadstropje
To nadstropje v celoti pripada večji enoti in sicer se tu nahajajo kabinet, kopalnica, kuhinja, ločena dnevna soba v velikosti 60m2 z izhodom na teraso v velikosti 75m2. 

Vabljeni na ogled in predstavitev! 

Vabimo Vas, da se oglasite v naših pisarnah. Poskrbimo za VAREN NAKUP in CELOTNO 

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: