facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Maribor, Center

390.000 €
= 2.000 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 195 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1970
  • date_rangeAdaptacija: 1997
  • codeŠifra: PH424KT

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet
  • Ogrevanje
    check Plin

Podroben opis nepremičnine

-

Maribor, Center, v samem središču mesta, neposredno pod Piramido, griču s kapelico v neposredni bližini mestnega parka prodamo stanovanjsko hišo - vilo,  v velikosti 195 m2 (po podatkih GURS-a. Vila je bila zgrajena leta 1964 in leta 1970 dograjena in obnovljena.. 

Razporeditev po etažah je sledeča:iIz glavnega vhoda v pritličju  stavbe se po hodniku, pride desno do spalnice in dnevne sobe z izhodom na zunanjo teraso s tendo, ki se nadaljuje v urejeno  zelenico, kjer je na sredini delujoči bazen.
V pritličju  so še kopalnica s tušem in WC-jem, kuhinja, klet, kurilnica in velika garaža, kjer je prostora za 3 avtomobile.

Iz hodnika vodijo lesene  stopnice v nadstropni del stavbe, kjer se nahajajo še tri velike sobe,  ena manjša, kuhinja z jedilnico in kopalnica z banjo in  WC-jem. Iz treh sob je možen prehod tudi na zunanji balkon.

Talna obloga v pritljičju je v sobah parket, na hodniku, kuhinji in v kopalnici keramika. V nadstropju prav tako v sobah talna obloga parket, na hodniku, kuhinji in kopalnici pa keramika. 

Okna so lesena z roletami. Kurjava je urejena na mestni plin.

Vila je v celoti ograjena. Primerna za bivanje družine z nadstandardnimi željami, kar  omogoča njena velikost in razporeditev prostorov. Lokacija je izredna  v samem centru mesta, z vsemi svojimi prednostmi, ki jih to prinaša, okolica je polna zelenja. Vrhunski pogled na Pohorje.

Vila je primerna tudi za poslovne namene, saj je v središču mesta ali za oddajanje (v neposredni bližini Pravna in Ekonomska fakulteta.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: