facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

1.200.000 €
= 1.805 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 665 m2
  • codeŠifra: 5b04b55b

Podroben opis nepremičnine

-

Nedaleč stran od Zake na Bledu, v objemu starih, velikih dreves, skozi katera se leskeče gladina Blejskega jezera, se sramežljivo skriva lepo zemljišče, ki se na eni strani kopa v soncu, na drugi pa prijetno počiva v senci obronka gozda in jezera.

Odlikuje ga prelepa lega, ki je po eni strani dobro skrita pred vplivi turizma, hkrati pa neposredno v središču samega dogajanja – ob jezeru. Obdajajoča drevesa nudijo zastirko, ki poleti nudi senco in zasebnost, pozimi pa, ko listje pade, se pogled odpre na celotno jezero in svetloba prodre do zadnjega kotička zemljišča.

Zemljišče je umeščeno v bližino jezera in dovolj skrito, da ni opazno s peš poti ob jezeru. Prednost zemljišča je tudi to, da je dovoljena nadomestna gradnja, kar pomeni da lahko gradite v velikosti obstoječe hiše, ki je prav lepe velikosti. Gradnja v okolici je prepovedana, tako da sta zasebnost in ekskuzivnost zagotovljeni. Dostop do zemljišča je s strani železniške postaje, od katere se spustite do jezera.

Trenutno stoji na zamljišču starejša hiše višine 12m, zemljišča pod stavbo pa je cca 100m2.

Zemljišče, ki obdaja zemljišče, ki je predmet prodaje, je trenutno v uporabi oziroma najemu, z možnostjo podaljšanja pravice do najema. Obsega cca 1000m2

Če si želite luksuzne lokacije z nepozabnim pogledom na Blejsko jezero in s hitrim dostopom do zemljišča, nas pokličite in z veseljem vam nudimo naše storitve posredovanja.

 

 

 

 

 

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: