facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranjska Gora

1.470.000 €
= 4.900 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 300 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1011 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2013
  • codeŠifra: b4a7d308

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasa

Podroben opis nepremičnine

-

Ko se cesta spusti do jezera Jasna, se skozi prvi odcep v navkreber odvije prelepa dovozna pot pod krošnjami dreves malega gozdička s skritim golf igriščem.  Pot se konča teatralno, v prelepi veduti z moderno vilo v središču kadra. Filmsko.

 

Vila od zunaj deluje skoraj da skromno, saj je odlično umeščena v okolje, tako z materiali kot z obliko, ki se zrcali v vršacih bližnjih pečin. Znotraj pa ne skopari z udobjem. Vsa tri nadstropja povezuje tiho, interno, diskretno dvigalo. Že dovoz z nadstreškom in poslikavami t.i. »Maleviča« da vtis dobrega okusa in nas pusti v pozitivnem pričakovanju ugledati ostale prostore. V pritlično-kletni etaži so kurilnica, fitnes s savno, ena spalnica s svojo kopalnico in stopnišče, ki nas dvigne v prvo etažo, kjer se odpre dnevni prostor ovijajoč se okoli steklenih površin, ki odpirajo pogled na prelep gozd. Na eni strani prostor determinira lep, moderen kamin, na drugi strani pa prostor zaključuje jedilnica s kuhinjo in izhodom na teraso. Že s te terase je mogoče udariti prvi udarec na zelenico »Green« golf igrišča, ki se sramežljivo skriva v gozdu pod objektom.

V eni etaži višje stopimo v spalnico, ki se poveže s preoblačilnico, združeno z garderobno sobo. Skozi preoblačilnico se prostor odpre v kopalnico s famozno kadjo, ki daje občutek, kot da lebdi na krošnjah dreves. Seveda se zadaj skriva tudi tuš in ostali kopalniški elementi, nujni za sodobno arhitekturo.

V najvišjem nadstropju pa se nahaja prelepa spalnica s še lepšo teraso, s katere se vidi skorajda na vse strani. Poleg spalnice je še ena večnamenska soba in še ena kopalnica. Vse sobe imajo krasen razgled na zelenje, gozd, planine, dovozno pot in na golf igrišče.

Ko se spustimo z vrha vile v prvo etažo, se lahko peš odpravimo do golf igrišča. Po kakih sto metrih se odpre sredi gozda jasa, zelenica »Green« in ob njej lesena hiška namenjena piknikom in druženju v poletnih mesecih. Golf igrišče je osvetljeno, tako da si lahko navdušenci za golf tudi ponoči privoščijo kako partijo. Igrišče ima tudi nujno potrebne elemente, kot so jame s peskom in ostale ovire.

Vila deluje po eni strani lahkotno kot vikend, kjer bi preživljal prosti čas, po drugi pa nudi komfort in udobje hiše, kjer bi lahko delal in ustvarjal vsak dan. Tako rekoč idealna kombinacija udobja in uporabnosti v prečudoviti naravi nekje med prelepimi slovenskimi gorami ob famoznem jezeru Jasna.

Hiter kontakt

Matic Sonnenwald

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: