facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik

1.200 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 82.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2015
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: OS17748ND

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkirišče
  • Priključki
    check Optika

Podroben opis nepremičnine

Sodobno zasnovano, svetlo ter opremljeno stanovanje se nahaja v eni od najbolj zelenih stanovanjskih sosesk v Ljubljani. Stanovanje obsega skupno 82,29 m2. Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v garaži pod objektom.

PROSTORSKA ZASNOVA: hodnik s predsobo, garderoba, kopalnico, velik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico (38 m2) ter dve spalnici. Glavni, ter hkrati osrednji del stanovanja, predstavlja dnevno bivalni prostor v povezavi s kuhinjo ter jedilnico. Iz dnevnega prostora je izhod na manjšo teraso na Z delu, celotna stena v steklu s čudovitim/odprtim pogledom. V objektu je dvigalo. Zemljiško knjižno stanje urejeno.

Ogrevanje na toplovod, optika, kabelska televizija;

Domofonom z videonadzorom, panoramskimi okni s troslojno zasteklitvijo, zračnim in zvočnim tesnjenjem ter učinkovito zaščito pred soncem z drsnimi roloji.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1180 EUR +DDV.

Hiter kontakt

Nenad Dončić

Stoja trade, d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: