facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Domžale, Preserje pri Radomljah

1.100 €
oglas za

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 80.4 m2
  • reorderVelikost (bruto): 80.4 m2
  • expand_lessNadstropje: 2
  • date_rangeZgrajeno: 2018

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Zastekljen balkon

Podroben opis nepremičnine

PRESERJE, Soseska GAJ, 80,4 m2 (neto), 4-sobno moderno stanovanje v soseski Gaj v Preserjih. Stanovanjska stavba je popolnoma nova, zgrajena leta 2018 in zato zgrajena v skladu z najnovejšimi standardi, kvalitetnimi detajli in energetsko varčno. Novi standardi gradnje zagotavljajo nizke stroške ogrevanja.

Stanovanje je v drugem nadstropju in ima zastekljen balkon (6,1 m2), ki zagotavlja zasebnost in hkrati priložnost za uživanje na svežem zraku in soncu v dopoldanskih in popoldanskih urah. 

Stanovanje je primerno za družine, ima 3 spalnice in se oddaja delno opremljeno. Poleg 3 spalnic je stanovalcem na voljo velika kopalnica (kad s tušem, stranišče, nove omarice) in dodatna ločena polkopalnica (stranišče, umivalnik, omarice). Dnevni prostor povezuje kuhinjo, jedilnico ter dnevno sobo z izhodom v loggio. Kuhinja je nova (Dan Kuchen) in opremljena z vsemi gospodinjskimi aparati (pečica, indukcijska plošča, napa, pomivalni stroj in hladilnik). V jedilnici je velika miza in šest stolov, v dnevni sobi je stilsko ujemajoča klubska mizica. Vsa oprema je popolnoma nova in nerabljena.

Stanovanju pripada opremljena shramba v kletnih prostorih z lesenimi policami in dostop do velike skupne kolesarnice. 

Stanovanje ima protivlomna vrata, video domofon z videonadzorom predprostora pred glavnim vhodom in vhodom na hodiku. 

Drugo: lastna ogrevalna naprava na plin, lastna centralna rekuperacijska enota, električni pomik zunanjih rolet. Elektrika z lastnim števcem. Balkon ima zunanji dostop do elektrike.

Naselje je redno vzdrževano: čiščenje garaž, košnja, odstranjevanje snega, urejanje zunanjih nasaditev, ipd. 

Stanovanjska soseska Gaj Preserje leži v jugovzhodnem delu naselja Preserje pri Radomljah,na obrobju Domžal, v mirnem naravnem zelenem okolju, blizu Arboretuma Volčji Potok in s čudovitim pogledom na Kamniške planine.

V naselju razen za stanovalce ni dostopa z avtomobilom, ves promet je umaknjen v enoetažno kletno garažo, zato je med posameznimi stavbami veliko zelenja in igrišč. Za stanovalce je parkiranje urejeno na lastniških parkiriščih v garaži in na zunanjih parkiriščih kjer lahko parkirajo tudi obiskovalci. 

V naselju so urejena igrala za otroke, park, sprehajalne poti, prostori za počitek in druženje. Namembnost soseske je v celoti stanovanjska, razen štirih poslovno stanovanjskih hiš ter dveh poslovno stanovanjskih dvojčkov na skrajnem jugu soseske, v katerih je v pritličju možna mirna poslovno-storitvena dejavnost. Prav tako je v soseski že zgrajen in odprt nov otroški vrtec, osnovna šola je oddaljena 1,2 km. Na vzhodu soseska Gaj Preserje meji na urejeno rekreacijsko sprehajalno pot ob Kamniški Bistrici, ki sosesko s pešpotjo povezuje z Domžalami. Severno od območja urejanja, je skladno z državnim lokacijskim načrtom, predvidena izgradnja povezovalne ceste Želodnik Vodice.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: