facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska

55.000 €
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • codeŠifra: PZ00562AN

Podroben opis nepremičnine

-

V oz nad Radečami, na lepi lokaciji z razgledom na bližnjo dolino in okoliško hribovje, prodamo posestvo, ki obsega 68.500 m2, od tega je 1664 m2 stavbnega zemljišča, 23.437 m2 kmetijskega (v večini se da strojno obdelovat, nekaj pa tudi uporabit kot pašnik) in 43,148 m2 gozda, ki vam zagotavlja dovolj lesa za potrebe kmetije (tako za kurjavo, kot tudi za obnovo kakšnega poslopja – strehe ali še kaj več). Posestvo je razgibano, vendar ima dovolj površin za bio kmetovanje, vzrejo konjev, jelenov, drobnice (ob robu posestva je potok, tako da je tudi za napajanje živine zagotovljeno), čebele….na stavbnem delu posestva pa stoji hlev iz leta 1937. Posestvo nudi vse pogoje za ponovno aktivacijo kmetije oz za razvoj vaše poslovne ideje, ki je povezana z naravo, kmetijo, ekološko pridelavo hrane, vzrejo živine…..Posestvo predstavlja zaključeno enoto – možna delna ali celotna ograditev, na robu posestva teče potok, kjer je dovolj vode za napajanje živine, ali si celo omislite lasten ribnik…Skratka obilo priložnosti, novih zgodb, važna je samo ideja, kajti lokacija je prava!

Mesto Radeče se nahaja med Zdanim Mostom in Sevnico in ima dobre prometne povezave (železniška povezava, avtobusne linije) in vse potrebne javne ustanove (šola, vrtec, zdravstveni dom, občina), trgovine, banke,.... Prav tako pa se nahaja v bližini Rimskih Toplic (cca.16km) in Laškega (cca. 22km) , ki slovita po zdraviliški dejavnosti.

Do posestva se pripeljete po asfaltirani cesti, mimo Papirnice Radeče in mimo letnega bazena, zadnjih cca 500 m je dovoz po z gramozom dobro utrjeni cesti. V bližini je samo nekaj manjših vikendov, tako da je zasebnost zagotovljena.

Skratka za vse, ki bi radi pobegnili od vsakodnevnega vrveža, se ukvarjali s kmetijsko – gozdarsko - turistično dejavnostjo, vam priporočamo ogled posestva.

V primeru vprašanj ali ogleda nas pokličite na telefonsko številko 041/ 741- 602 in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, nudili pomoč pri prodaji vaše nepremičnine, svetovali pri postopku financiranja nakupa….


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: