facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Savinjska, Polzela

58 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • codeŠifra: PZ00564MN

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  -

  V kraju Polzela (v bližini športnega centra Mat, centra Polzele, železniške postaje…), , se prodaja stavbno zemljišče – parcela v skupni velikosti 1467 m2, oz dve parceli ena velikosti 714 m2 in druga 753 m2 (urejena parcelacija, vpis v ZK….). Parceli se nahajata v naselju, kjer je kpl urejena komunalna infrastruktura (vodovod, elektrika, kanalizacija, telefonija) in so dejansko vsi komunalni priključki na oz ob parceli, tako da lahko po pridobitvi gradbenega dovoljenja takoj pričnete z gradnjo. Dostop do parcel je po asfaltirani ulici, sama parcela pa je dovolj velika za postavitev večje stanovanjske hiše (ali dvojčka) poleg hiše, pa je še dovolj prostora za otroško igrišče, postavitev bazena, zelenjavni vrt, zelenice, piknik prostor……skratka kar si boste zaželeli.

  Sama lokacija vam ponuja mirno bivanje na samem robu centra Polzele kjer imate vse potrebne institucije ( trgovino, vrtec, šolo-OŠ, PTT, banka, lekarna, zdravstveni dom, avtobusno in železniško postajo.....), do odcepa AC Šempeter ali Šentrupert pa vsega nekaj min vožnje. Seveda pa vam narava Savinjske doline  omogoča krajše ali daljše sprehode, kolesarjenje, ribolov, zimske aktivnosti..... Skratka parceli se nahajata v mirnem naselju, ki je hkrati na robu kraja in dovolj blizu da imate vse "pri roki".

  Za več informacij oz. ogled nepremičnine na lahko pokličete na 041/538-419 ali nam pošljete mail na milan.nerad@agenti-nep.si.


  Hiter kontakt

  Agenti Celje,

  Agenti nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: