facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

350.000 €
= 473 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 740 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 539 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 6f49ae

Podroben opis nepremičnine

Iščemo primernega investitorja za nakup celotne stavbe na Taboru v Mariboru.

Letnica izgradnje stanovanjske hiše je leto 1900, vendar je hiša redno vzdrževana. Posamezna stanovanja in lokali so bili do danes delno ali v celoti obnovljeni. Zadnja večja investicija sega v leto 2003, ko so bila zamenjana vsa okna in narejen oplesk fasade.

Etažnost hiše je K+P+1+M. Klet je zidana, velbana in primerna za lokal, vinsko klet,… V pritličju so trije ulični lokali z urejenimi parkirišči in pet stanovanj. V nadstropju je sedem stanovanj, potem pa je tukaj še veliko neizdelano podstrešje – mansarda za ureditev katere je  narejen idejni načrt, ki prav tako predvideva ureditev več stanovanj.

Trenutno se oddajajo vsi trije poslovni prostori in štiri stanovanja.

Površina hiše skupaj s kletjo in neizdelanim podstrešjem je 740 m2 in stoji na zemljišču velikem 539 m2.

Lokacija je zanimiva, saj je v bližini več športnih objektov od Športne dvorane Tabor, Železničarskega teniškega kluba Maribor, Stadiona Železničar, Ledne dvorane Maribor in Atletskega stadiona. Z mestnim avtobusom je v par minutah dostopno vznožje Pohorja, ki nudi možnosti tako letnega kot zimskega športa. Ne nazadnje je peš dosegljiv tudi center mesta, saj je do UKC Maribor samo slabih 2 km.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in bremen prosta. Za več informacij in vpogled v idejni načrt smo vam na voljo v naši agenciji na Kardeljevi 85 v Mariboru.

Ogled in nakup priporočamo investitorjem z vizijo ureditve objekta  v večstanovanjsko stavbo ali hotel oz. hostel oz. ........

 

Hiter kontakt

Ana Mozetič

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: