facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Ljubljana, Moste-Polje

338.000 €
= 1.408 €/m2*
oglas za PODARI (SI) UMETNOST!

PODARI (SI) UMETNOST!

RAVNIKAR GALLERY SPACE

Galerija aktualne likovne produkcije

DARILNI BON keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 240 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 423 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1968
 • reorderEner. izk. Ni podatka
 • codeŠifra: PH01315BK

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkon
 • Priključki
  check Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  check Talno gretjecheck CK

Podroben opis nepremičnine

Končna vrstna hiša, 240 m2, v 4. etažah, LJUBLJANA -  POLJE, ANŽURJEVA ULICA
Na mirni in zeleni lokaciji, v neposredni bližini šole in vrtca v Ljubljani – Polje, na Anžurjevi ulici, prodamo končno vrstno hišo, ki je trenutno urejena kot dvostanovanjska z veliko garažo in dvema pokritima terasama. Hiša je bila zgrajena l. 1968, prvič dograjena l. 1990 (narejeni frčadi v mansardi) in nazadnje l. 2009 (dozidana garaža in dve pokriti terasi). Hiša se nahaja odmaknjena od glavne in lokalne ceste na koncu ulice. Hiša ima odličen tloris in je zelo lepo vzdrževana (potrebna obnova spodnjega stanovanja). Zemljišče je veliko 423 m2. Za hišo je velik vrt ograjen z živo mejo (trenutno urejen kot zelenica) na katerega je izhod iz pol kleti in visokega pritličja. Pred hišo je dovolj prostora za parkiranje vsaj treh avtomobilov, pod nadstreškom pa še dveh, enega manjšega pa v garaži. Hiša je zelo prostorna in ima velik potencial. Lahko se preuredi v dvo ali tri stanovanjsko s popolnoma ločenimi vhodi ali pa se uredi kot enostanovanjska z manjšimi poslovnimi prostori za opravljanje mirne dejavnosti.

Površina, razporeditev in lega

 • Hiša je sestavljena iz štirih etaž (PK+VP+1+M), in obsega skupaj 240 m2 bruto površine od tega neto stanovanjske bivalne površine 180 m2. V kvadraturo niso upoštevani še tri terase in balkona v skupni velikosti cca 50 m2.
  • V pol kleti se nahajajo: delavnica, kopalnica s kurilnico in dve shrambi. Iz ene od shramb je izhod na atrija za hišo iz stopnišča pa izhod na parkirišče pred hišo.
  • V pritličju se nahajajo: vhod z ogrevanim vetrolovom, stopnišče, soba, kuhinja iz katere je prehod v jedilnico in naprej v dnevno sobo in iz katere je izhod na balkon.
  • V nadstropju se nahajajo: stopnišče s hodnikom, kopalnica s tušem in wc-jem, 3 spalnice, od katerih je iz ene izhod na balkon iz druge pa na balkon in veliko teraso. Večjo je možno preurediti v kuhinjo in jedilnico ter izdelati ločen vhod.  
  • V mansardi se nahajajo: hodnik s stopniščem, odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico, dnevno sobo in delovnim kotičkom. Iz dnevne sobe je izhod na pokrito teraso.  
 • Zemljišče v velikosti 423 m2 predstavlja del pred in ob hiši kjer je tlakovano delno pokrito parkirišče in del za hišo ki je ograjen z živo mejo in predstavljan zelenico z možnostjo ureditve zelenjavnega vrta ali sadovnjaka.

Prenove in opremljenost
Hiša je lepo vzdrževana in klimatizirana. Stanovanje v pritličju je potrebno adaptacije. L. 1990 sta bili narejeni frčadi v mansardi. L. 2009 je bila hiša nazadnje temeljito obnovljena (nova okna, obnovljene inštalacije, nova gornja kopalnica, narejena nova fasada 15 cm, zamenjana vsa okna, položena nova strešna kritina z dodatno izolacijo). Takrat je bila zamenjana tudi celotna centralna napeljava vključno s pečjo na olje, Hiša se prodaja delno opremljena.   

Dodatne karakteristike

 • Razpoložljivi priključki: vodovod, kanalizacija, elektrika in kabelski internet in TV.
 • Ogrevanje: CK na olje, radiatorsko (v kopalnici in vetrolovu talno gretje).
 • Parkiranje: pred hišo pod nadstreškom ali v garaži ob hiši.

lokacije in razpoložljiva infrastruktura
V neposredni bližini v oddaljenosti največ 300 m, se nahaja vsa potrebna infrastruktura (trgovina, šola, vrtec, sprehajalne poti, pošta, avtobusna postaja, zdravstveni dom z lekarno). Knjižnica in pošta sta oddaljeni 1.000 m, obvoznica pa 1.800 m.

Ostalo
Vpisano v ZK, brez bremen.

Vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Boštjan Kocjan

Kreativdom d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: