facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Križevci

89.000 €
= 353 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 252 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 421 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1965
  • date_rangeAdaptacija: 2008
  • codeŠifra: PH427KT

Podroben opis nepremičnine

-

Križevci pri Ljutomeru - Vučja vas, prodamo obnovljeno tipično panonsko hišo z gankom, ki skupni brutto velikosti po GURS-u  252 m, od tega bivalne površine 97,8 m2. Temelji hiše segajo 160 let nazaj. Hiša je bila dograjena leta 1965 in popolnoma obnovljena leta 2008. Zemljišče na kateri stoji hiša obsega  2.421 m2.

Hiša je pritljična z gankom - zaprta terasa pred vhodom, kjer je prostor za druženje. Gank je zaprt s komarniki.  Bivalni del obsega: hodnik, kuhinja z jedilnico in prehodom v dnevno sobo, spalnica, garderobna soba in soba za goste, kabinet in kopalnica s tuš kabino in wc.. Talna obloga je keramika v sobah in v kopalnici, topli pod v kuhinji in tapison v dnevni sobi. Zraven hiše je večja soba za druženja  kmečka soba - letna kuhinja, klet za shranjevanje ozimnice, shramba za drva in manjša mizarska delavnica.  

Hiša je bila leta 2008 popoldnoma obnovljena, novi tlaki, nove inštalacije in nova okna. Streha je bila na novo podeskana in prekrita z novimi strešniki. Prav tako je bila urejena nova fasada z izolacijo. Kurjava je urejena na kamin na drva in na elektriko. 

Zraven hiše je bivši hlev, kjer je garaža in večji prostor za razne namene. lahko služi kot skladišče, še ena garaža......Zraven je tudi urejena prekajevalnica mesa.

Hiša je priključena na javni vodovod  Ima pa možnost uporabe vodnjaka za zalivanje, saj je vodnjak pred hišo), na kanalizacijo in elektriko.

Na strehi bivšega hleva je zgrajen bazen s prostorom za ležalnike, kjer se lahko sprostite po napornem vsakdanu.

Zemljišče je v celoto ograjeno in ozelenjeno. Trenutno so urejeni trije vrtovi in nasajeno veliko okrasnega grmičevja in rož. Za hišo je tudi sadovnjak (češnje, jabolke, fige, žižola, slive,....).

V hiši lahko ostane tudi vsa opremo ali po dogovoru. 


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: