facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Rače - Fram

150.000 €
= 354 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 424 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1970
  • codeŠifra: 893

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkiriščecheck Terasacheck Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

Stanovanjska hiša v Račah ob glavni cesti s poslovnimi prostori (v prostorih je včasih bila mesnica). Stavba obsega 2 ločeni stanovanjski enoti in lokal s pomožnimi prostori. 

Prvi del hiše je bil grajen leta 1970 in obsega v pritličju - stanovanjski del; vhod, kuhinjo z jedilnico in lokal, kjer je bila trgovina in skladiščni prostori v izmeri 130,80 m². V nadstropju je stanovanje v izmeri 112,60m², ki obsega: hodnik, 3 sobe, kopalnico, wc in dnevno sobo z računalniškim kotičkom, teraso in balkon. Tlaki: parket, keramika. Okna so PVC.

Drugi del hiše je bil grajen oz. prizidan leta 1990. Poslovni del v izmeri 100 m² je povezan in združen s prostori iz prvega dela hiše, stanovanjski del je popolnoma ločen. Stanovanje v izmeri 80m² obsega hodnik, 2 sobi, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, kopalnica, wc. Tlaki: parket in keramika. Okna so lesena termopan.

Ogrevanje urejeno centralno na drva. Stavba je klasične opečne gradnje, krita s salonit ploščami. 

Na dvorišču stoji gospodarski objekt v izmeri 150 m². Parcela meri skupno 1.332 m²  in je povsem ravna. Ob stavbi dovoz asfaltiran in parkirišče.

Lokacija ponuja hiter dostop do vse infrastrukture, ki se nahaja v bližnjih Račah, prav tako ponuja hiter dostop do AC. Vabljeni k ogledu in uresničite svoj poslovni izziv. Stavba je investicijska naložba v poslovno-stanovanjski objekt ali pa jo preuredite v celoti v več stanovanjski objekt.

Hiter kontakt

Tanja Koser

INVENTA NEPREMIČNINE, Tanja Koser s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: