facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Kungota

43.000 €

Splošno

  • codeŠifra: 921

Podroben opis nepremičnine

-

Na čudoviti sončni legi, s pogledom na Pohorje in okoliške hribe, v mirnem naselju Gradiška prodamo večje zemljišče v velikosti 4.120 m² (zemljišče je delno stavbno cca 500 m² in delno kmetijsko cca 3 620 m²). Po namenski rabi je zemljišče primerno za stanovanjsko gradnjo razpršene gradnje. Dopustna je tudi kmetijska dejavnost, kmečki turizem, športna in rekreativna dejavnost. Dovoljena je gradnja višine P+1+M. Zemljišče je orientirano na J, je osončeno cel dan, je pod naklonom, dostop je urejen po asfaltni cesti, zadnji del po utrjeni tlakovani cesti. Na parceli je elektrika in voda, za kateri je bil plačan tudi komunalni prispevek  (po takratni gradbeni dokumentaciji za gradnjo stanovanjske hiše tlorisa 17,75m x 13,01m).

Lokacija je primerna za družine ali posameznike, ki želijo bivati v mirnem in urejenem okolju, le 7 km iz Maribora, 3 km do AC priključka, 12 km do Avstrije.

Priporočamo!

Hiter kontakt

Tanja Koser

INVENTA NEPREMIČNINE, Tanja Koser s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: