facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Duplek

188.000 €
= 926 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 203 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • codeŠifra: 940

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Podroben opis nepremičnine

-

Na sončni legi v mirnem in urejenem naselju prodamo delno opremljeno sodobno stanovanjsko hišo zanimive in razgibane arhitekturne zasnove. Hiša ima (uporabne površine 165m², površine dela stavbe 203m²), grajena 1980 in stoji na parceli veliki 796m². Notranjost hiše je moderna, svetla, prostori so odprti in funkcionalno razporejeni. V letih 2010 in 2011 se je vršila obnova celotne hiše. Za boljšo energetsko učinkovitost so se vgradila 3 slojna okna PVC, v mansardi Velux okna, demit fasada 8cm, opečna kritina Tondach z izolacijo, vhodna vrata masivna aluminij.

Etaže v hiši povezuje stopnišče iz kamna – čudovite zelene barve,  ki da stopnišču posebno estetsko noto. Prostori so naslednji:

-v kleti se nahajata 2 shrambi in kurilnica – ogrevanje na olje (položena keramika)

-v pritličju dnevna soba z jedilnico in kuhinjo, izhod na teraso in zelenico, utility iz katerega je dostop do garaže (kvaliteten parket jatoba čudovite rdeče barve, keramika)

-M1 tukaj je glavni vhod v hišo, predsoba, spalnica, kabinet in kopalnica z wc (parket, keramika, komplet  obnovljena kopalnica)

-M2 razpostira se velika galerija od koder je dostop do spalnice, sobe, kopalnica z wc, garderobne sobe od koder se vstopi še v glasbeno sobo (parket, keramika)

Okolica hiše je urejena. Dovoz je tlakovano dvorišče. Avto se parkira v garaži ali pod nadstreškom. Do vhoda je nekaj stopnic iz črnega kamna. 

Neposredna bližina: osnovna šola, vrtec, otroško igrišče, avtobusna postaja. Okoliš kot tudi sama hiša je primerna za družino, ki ji je pomembno da živi v urejenem in prijaznem okolju, ter da pred vselitvijo same hiše ni potrebno obnavljati.

Možna menjava za stanovanje v Mariboru (2,5 do 3 sobno, dvigalo obvezno).

Priporočamo!

Hiter kontakt

Tanja Koser

INVENTA NEPREMIČNINE, Tanja Koser s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: