facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Miklavž na Dravskem polju

167.000 €
= 971 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 172 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1949
  • codeŠifra: 951-65

Podroben opis nepremičnine

-

V urejenem naselju Miklavž na Dravskem polju, prodamo dvostanovanjsko hišo, ki stoji na parceli veliki 754 m².  Hiša ima skupaj površino dela stavbe 172 m² in je etažnosti K+P+N. Stanovanji imata ločena vhoda.

Stanovanje v pritličju ima površino dela stavbe 85,9 m² in uporabne površine 70,9 m² in obsega: predprostor, wc, hodnik, spalnico, kopalnico, dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo ter shrambo v kleti. Tlaki: keramika, parket in laminat. Okna so PVC z zunanjimi roletami.

Stanovanje v nadstropju ima površino dela stavbe 86,8 m² in uporabne površine 80,1 m² in obsega: hodnik, kopalnico z wc, jedilnico s kuhinjo in dnevno sobo ter izhod na balkon, 2 spalnici. Tlaki: keramika, parket in laminat. Okna so PVC z zunanjimi roletami.

Hiša je bila obnovljena v letih 2010-2015. Streha je kovinska kritina z izolacijo. Ogrevanje je radiatorsko vezano na peč na pelete ali peč na olje. Priklopljena je na mestni vodovod in kanalizacijo ter CATV in internet.

Okolica je urejena in ograjena. Dvorišče je tlakovano. Na dvorišču je nadstrešek za 2 avta, garaža ter gospodarsko poslopje (letna kuhinja, shramba, kurilnica, drvarnica).

Hiša je primerna za družino dveh generacij ali nekoga, ki bi eno stanovanje tudi oddajal ali imel kakšno mirno poslovno dejavnost. Neposredna bližina: osnovna šola, vrtec, lekarna, trgovina, avtobusna postaja in hiter dostop do avtoceste.

Hiter kontakt

Tanja Koser

INVENTA NEPREMIČNINE, Tanja Koser s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: