facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

298.000 €
= 2.084 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 143 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1880
  • codeŠifra: 448

Podroben opis nepremičnine

-

Prostorno in svetlo večje podstrešno stanovanje v centru Ljubljane v biližini Univezitetnega klničnega centra. Stanovanje se nahaja v staromeščanski stavbi iz leta 1880 in obsega polovico visokega podstrešja stavbe. Zagotavlja visoko udobje in kvaliteto bivanja predvsem v smislu bogate funkcionalne in moderne zasnove - prenove, z večjimi odprtimi prostori in več okenskimi odprtinami. Stanovanje odlikuje veliko dnevne svetlobe zaradi visoke strešne konstrukcije. Poleg okenskih odprtin v strešni konstrukciji ima stanovanje tudi vertikalne okenske odprtine, okna orientirana na tri strani neba: vzhod, zahod ter jug. Stanovanje obsega vežo, večji osrednji povezan prostor s kuhinjo in jedilnico ter dnevno sobo, dve spalnici, galerijo kjer je trenutno urejen dodaten prostor z ležiščem, kopalnico. Površina stanovanja vključno z galerijo znaša 143,4 m2. Uporabna površina znaša 89,4m2.

Stanovanje je bilo kompletno obnovljeno v letu 2003. Ogrevanje stanovanja je s centralno kurjavo s samostojno plinsko pečjo.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV.


Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: