facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

99.500 €
= 1.621 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 61.4 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • date_rangeAdaptacija: 2019
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PS00572MN

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Plincheck Talno gretje

Podroben opis nepremičnine

-

Na robu starega mestnega jedra, na Mariborski cesti (nasproti Lidla), se v poslovno – stanovanjskem objektu, prodaja več novih, neopremljenih stanovanj ( vseh stanovanje je 7). Predmet tega oglasa je 2,5 sobno stanovanje, ki se nahaja v 2. etaži oz VP in ima po podatkih GURS-a  61,5 m2 površine dela stavbe, od tega je  58  m2  uporabne površine + cca 3,5 m2 (shrambe so različnih m2 in so zavedene kot posamezni etažni del in se bo določila, katera bo pripadala k stanovanju) velika shramba v polkletnih prostorih stavbe. K stanovanju pripadata tudi dva parkirišča na dvorišču stavbe. (vsako velikosti 12 m2).

 Stavba se nahaja na obrobju mestnega jedra,  po podatkih GURS-a je bila  zgrajena l. 1900, vendar je bila v l. 2017-2019 kpl obnovljena in je dejansko ostala samo »malomeščanska osnova – zunanji zidovi«, vse ostalo pa je novo (streha, stavbno pohištvo, kpl vse betonske plošče, instalacije, fasada...) – tako da lahko rečemo da je praktično novogradnja (pridobljeno je tudi gradbeno dovoljenje kot za novogradnjo, narejeni splošni pogoji prodaje in v postopku je pridobivanje uporabnega dovoljenja). Konstrukcija objekta, ki je etažnosti K+P+1+M, je masivna kamnita. Ostrešje je leseno, streha je večkapnica, krita z opečnato kritino – Creaton in z izoliranim podstrešjem. Fasada je klasičen omet (debelina zidov cca 60 cm) s štukaturami. Objekt je priključen na javno električno, telekomunikacijsko, vodovodno in kanalizacijsko omrežje (vsako stanovanje ima ločene števce). Ogrevanje je na mestni plin – etažno gretje, kpl talno gretje  (vsako stanovanje ima svojo plinsko peč in ventile za talno gretje). Vsako stanovanje ima domofon, glavni dostop do stanovanj je iz dvoriščne strani. Dostop do stavbe je iz glavne ceste, na dvoriščni strani so parkirišča za lastnike stanovanj (kpl tlakovano).

Stanovanja so kvalitetno finalizirana; spuščeni stropovi, izvedena kpl slikopleskarska dela, led svetila, po tleh položeni laminati primerni za talno ogrevanje, hodnik in kopalnica keramika….

 Stanovanje se nahaja v VP/2 in obsega: hodnik, kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom, dve sobi – ena (Z stran) in kopalnica (tuš kabina s talnim izlivom, geberit WC, prostor za kopalniški blok, prostor za PS in etažna plinska peč). Zunanja okna so PVC z zunanjimi »krpankami« na ročni pogon, vhodna vrata imajo večtočkovno zaklepanje. Stanovanje ima spuščene stropove in v kolikor bi si zaželeli kakšno galerijo imate možnost spremembe. V oglaševani ceni je zajeto tako stanovanje, shramba v kletnih prostorih stavbe kot tudi 2 zunanja parkirišča (ob nakupu boste postali lastnik vsega navedenega)

Sama lokacija, pa vam omogoča da dejansko bivate na samem robu starega mestnega jedra, ki s svojo zgodovino, zgradbami, okolico... piše Celjsko zgodovino. Sprehodi ob Savinji, po mestnem parku, starem mestnem jedru pa vam bodo zapolnili prosti čas, vse pomebne institucije pa so vam tako dobesedno »pri roki« (vrtec, OŠ, srednje šole, trgovine, bolnica, PTT, banka......).

Za več informacij oz. ogled nas pokličite na 041/538-419.  V primeru  da potrebujete nasvet glede financiranja (banka, ki je delno financirala obnovo, nudi ugodne kredite za nakup stanovanja)oz  morate za nakup stanovanja  prodati vašo nepremičnino, vam bomo z veseljem na razpolago.  V račun lahko vzamemo vaše stanovanje do cca 1/2 vrednosti novega (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru). 


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: