facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Cirkulane, Slatina

95.000 €
= 731 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 130 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 85548 m2
 • tabŠt. spalnic: 2
 • date_rangeZgrajeno: 1856
 • date_rangeAdaptacija: 1979
 • reorderStanje: Vzdrževano
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 1287

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Vrtcheck Kletcheck Parkirišče
 • Priključki
  check Greznica
 • Ogrevanje
  check Drva
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Hiša z zemljiščem, orehi in gozdom

V Slatini, v idiličnem okolju in lepim razgledom, je na sončni legi na prodaj stanovanjska hiša s kmetijskim zemljiščem ter gozdom.  Celotno zemljišče je v enem kosu, po namembnosti in uporabi razdeljeno tako na pozidljiv del, kjer se nahajajo  tri stavbe, kmetijska zemljišča, delom posajenim z orehi ter gozdom.  Skupna površina posesti je 85.548 m². Na vrhu hriba se nahaja več stavb, dve imata vsaka svojo hišno številko. Večja stanovanjska hiša (1856) je razdeljena na predsobo, kuhinjo, dve sobi, kopalnico s tušem ter veliko sobo, kjer se nahaja velika, lesena preša. Hiša je delno podkletena. Manjša hiša (1855) ima dve sobi, črno  kuhinjo in predsobo. V obeh hišah se nahajata lončeni peči, večja hiša je lepo vzdrževana medtem, manjša potrebuje obnovitve. Hiši sta butani, kritina opečna, podi leseni. Hiši sta tradicionalni, odsev življenja v Halozah. Med obema hišama se nahaja  leseno gospodarsko poslopje, grajeno istočasno kot hiši.

Lokacija posesti je zelo sončna, večje dvorišče, izreden razgled, odličen dostop se le nekatere prednosti te posesti. Zemljišče je v enem kosu ter je dokaj položno. Pod hišo se razpostira vinograd, lepo vzdrževan, na nizkih terasah. Ostalo je še 750 trsov šipona. V predelu pod manjšo hiško je nasajenih 250 orehov, starih približno 30 let. V spodnjem delu posesti se nahaja gozd, skupaj ga je 6 ha. Hiša je priključena na elektriko in javni vodovod, urejena je pretočna greznica. Dostop do kmetije je urejen, asflatiran. Kmetija ni ograjena, je pa ograjen del,  namenjen  zelenjavnemu vrtu. Gozd se nahaja v spodnjem delu posesti, kmetijske površine so blizu hiše. Kmetija se nahaja ob asflatni cesti. Posest kar kliče po nekom, ki si bo na tej kmetiji ustvaril trden dom ter morda celo pomagal obuditi veličino močne haloške kmetije, tako s pridelovanjem hrane, orehov ali turizmom. To je posest, ki odpira ogromno možnosti. Vse stavbe imajo pridobljeno uporabno dovoljenje, kot zahteva zakonodaja.

Slatina je oddaljena 3 km od Cirkulan, kjer se nahaja šola, zdravnik, trgovina, vrtec. Od Ptuja je posest oddaljena 25 km.

Za dodatne informacije in ogled, ste vabljeni, da nas pokličete.

Hiter kontakt

Irena Furek

M nepremičnine, Milena Jančič s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: