facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Celje

65 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 1078 m2
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: 201912DL

Podroben opis nepremičnine

Na Lopati prodamo nepozidano stavbno zemljišče velikosti 1078 m2, primerno za gradnjo večje stanovanjske hiše, s prostornim pripadajočim zemljiščem, na katerem bo dovolj prostora za parkirišče, bazen in ostale pomožne objekte za udobno bivanje. 


Velikost glavnega dela zemljišča znaša cca. 41 × 24 metrov. Glede na celikost zemljišča je parcela primerna tudi za investitorja, ki bi želel na zemljišču zgraditi dve manjši stanovanjski hiši ali dvojček.


Na parceli se nahajata plin in kanalizacijski vod, ob bližinji cesti pa potekajo vodovod, električni in telekomunikacijski vod. Za dostop do osrednjega dela parcele je odmerjena dovozna pot širine 3.5 metra, ki bo potekala med hišama z naslovom Lopata 29e in Lopata 24a. Na predvideni dovozni poti se trenutno nahaja manjša delno vkopana klet, ki jo bo mogoče v času izvajanja gradbenih del odstraniti z minimalnimi stroški.


Zemljišče je oddaljeno 5 minut vožnje od vrtca in osnovne šole Lava, 5 minut od AC priključka Lopata in 10 minut vožnje od centra mesta Celje. Do osnovne šole je organiziran šolski prevoz.


Za dodatne informacije pokličite 041/370-433 - Dejan Lavbič, ali pišite na dejan@center-nepremicnin.si. Nudimo vam pomoč pri ureditvi financiranja in prodaji vaše nepremičnine. Kupci ne plačajo provizije za posredovanje.

Hiter kontakt

Dejan Lavbič

CENTER NEPREMIČNIN, GEOPROJEKT d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: