facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

3.900.000 €
= 3.591 €/m2*
oglas za Zaljubljeni v detajle

Zaljubljeni v detajle

Različni stili in cenovni razredi.

Izjemna izbira svetovno priznanih izdelkov za dom.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 1086 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje
  • photo_size_select_largeParcela: 758 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1900
  • date_rangeAdaptacija: 2015
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH60660VV

Podroben opis nepremičnine

BEOGRAD CENTER - EDINSTVENA VILA

V središču Beograda prodamo mogočno stanovanjsko stavbo. Stavba se razteza na štirih nadstropjih, od katerih ima vsaka drugačno funkcijo in enako prispeva h kakovosti zgradbe.

V nizkem pritličju so prostori, potrebni za delovanje celotnega objekta, kot so garaža, kurilnica, več skladišč, kuhinja. V tem nadstropju je tudi ločena bivalna enota, namenjena vzdrževalcu objekta. Poleg teh ugodnosti to nadstropje vsebuje tudi prostore za sprostitev - bazen s tušem, pa tudi vinsko klet z opečnim zaključkom, ki poudarja značaj prostora.

Spodnje pritličje je povezano z notranjim stopniščem nad nadstropjem in dvigalom, ki omogoča neposredno komunikacijo z vsemi deli stavbe. Okoli glavnega stopnišča so oblikovane sobe v pritličju in nadstropju. Preddverje, stopnišče in galerija v prvem nadstropju so ena enota, ki lahko sprejme večje število ljudi. Odprtost tega prostora prispeva k večfunkcionalnosti, torej omogoča izvedbo dogodkov različnega značaja. Poleg velike dvorane v pritličju je bivalni prostor s kaminom, velika jedilnica, ki omogoča udobno sedenje za 24 ljudi, zasebna, manjša jedilnica in kuhinja, ki sta fizično ločena od vrat dvorane. Kuhinja ima dostop od zunaj in je povezana z nizkim pritličnim stopniščem.

V prvem nadstropju je galerija s pogledom na veliko stopnišče. Poleg galerije je na preostalem nadstropju zasebna cona, sestavljena iz dveh blokov dveh spalnic, vsaka s kopalnico. Med tema dvema blokoma je salon s lončeno pečjo. Iz tega bivalnega prostora se izstopa na veliko teraso, ki pokriva glavni vhod.

V drugo nadstropje vodi dvojno simetrično stopnišče iz galerije v prvem nadstropju. Stopnišče vodi v dvorano, ki jo naravno osvetli piramidalna strešna luč, ki omogoča vstop v štiri ločene bivalne enote različnih struktur, pa tudi neposreden dostop od zunaj prek dvigala. 

Nepremičnina se nahaja 2 km od Autokomande in 3,3 km od Slavije. Lokacija nepremičnine v prvi vrsti omogoča, da se zgradba poveže z vsemi deli mesta, hkrati pa izžareva zasebnost zaradi velikega odstotka zelenja in gozdov. V neposredni bližini so objekti, ki omogočajo udobno zadovoljstvo v življenju (Fakulteta za organizacijske vede, Prometna fakulteta, 12. beograjska gimnazija, Osnovna šola Karađorđe, Vrtec Petra Pan, Tržnica Banjička, Lukoil črpalka, Hotel M ...). 

Hiter kontakt

Vlasta Prešeren

VILA - PORTOROŽ d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: