facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Žalec

159.000 €
= 801 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 198.5 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 182 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • date_rangeAdaptacija: 2019
  • reorderEner. izk. G
  • codeŠifra: PH00579MN

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

V mirnem stanovanjskem naselju v Galiciji se  prodaja del hiše (2/3)  – srednja etaža in mansardni del, ki je v zaključni fazi gradnje (v letih od 2017 – 2019 so bile narejene kpl nove instalacije, ostrešje – streha, stavbno pohištvo……in bo po dogovoru z novim lastnikom tudi urejeno do faze »na ključ«). Predmet prodaje je stanovanje v srednjem in mansardnem delu hiše, ki se nahaja se v dvostanovanjski hiši, v (dostop v stanovanje popolnoma brez vsake stopnice) in ima možnost izhoda direktno na zelenico, ki pripada stanovanju). Urejena je etažna lastnina, vpis v ZK za stanovanje – del stavbe, urejena parcelacija – parcela ki predstavlja dostop je v skupnem lastništvu, parcela v velikosti 182m2 pa je lastništvo 1/1 in na tej parceli je predvidena letna kuhinja, del pa je namenjen zelenjavnemu vrtu. Parcela je izravnana s kvalitetno narejeno škarpo in vam nudi tisto nekaj več, kar vam stanovanje ne more – se pravi nekaj zelenice, »piknik prostor«, otroško igrišče………). Dostop do hiše je po lokalni asfaltirani cesti, pred stanovanjem imate nadstrešek za parkiranje avtomobila oz dveh, ob hiši oz cesti pa še za kakšen dodatni avto ali dva. V spodnjem stanovanju, ki je povsem ločen od tega, ki je predmet prodaje, živi prijazen možakar, ki vam bo z veseljem pomagal, ali vam čuval na stanovanje, če boste dalj časa odsotni.

Sama hiša je bila, v velikost kot je danes, zgrajena na podlagi gradbenega dovoljenja iz l. 1979, vendar gradnja ni bila nikoli dokončana, v obdobju od . 2017 – 2019 pa so se izvedla sledeča dela: kpl zamenjano ostrešje in kritina, kpl strojne in elektro instalacije, zamenjano stavbno pohištvo ( 2 slojna PVc okna  - zunanje žaluzije), ometane stene…..Sedaj pa se čaka na novega lastnika, ki mu bomo po njegovih željah dokončali gradnjo (talni ali radiatorski način ogrevanja, kpl izbira keramike, parketov, laminat, kpl slikopleskarska dela…..izdelava fasade (EPS 18 cm) po dogovoru s kupcem….), skratka vaša bo odločitev kakšni bodo barvni odtenki in materiali, ki se bodo vgradili. V prodajni ceni so predvidena vsa zaključna dela oz stanovanje izdelano na »ključ« (strošek nakupa keramike, parketa in notranjih vrat ni zajet v prodajno ceno).

Stanovanje bo v dveh etažah in v vsaki etaži je cca 100 m2; prva etaža zajema pokrito parkirišče za dva avtomobila, shrambo za kolesa, glaven vhod v stanovanje, ki obsega predprostor, sanitarije (WC, pisoar in umivalnik), utility (povezava z zgornjo kopalnico – jašek za umazano perilo), in večji osrednji prostor, kjer se nahaja kuhinja z jedilnico (v kuhinji imate možnost izbire kuhinjo z otokom ali brez – instalacije pripravljene za obe varianti), dnevnim prostorom z izhodom na balkon in stopnišče v mansardni del stanovanja (zelo lepo narejeno polkrožno stopnišče, kateremu se doda še ustrezna ograja in bo res nekaj posebnega). V mansardnem delu, ki obsega dodatnih cca 100 m2 pa imamo glavno spalnico z kopalnico za »starše«, kje je predvidena tako tuš kabina, kot tudi kopalna kad in….dve otroški sobi (ena z izhodom na manjšo teraso) in posebej »otroška« kopalnica. Imate pa tudi možnost izkoristit prostor na podstrešju za kakšno dodatno sobo (v tem primeru se dodatno naredi stopnišče, ali samo dodatna shramba – dostop se izvede s »stropnimi« stopnicami).

Oba stanovanja imata popolnoma ločen vhod, ločene števce za elektriko in števec za vodo, predvideno je ogrevanje z varčnimi el radiatorji (instalacije so narejene tako kot si je zamislil prodajalec – predvidel el. radiatorje) ali IR paneli, v kolikor pa se boste odločili za toplotno črpalko, pa je tudi možno (radiatorji, IR paneli ali toplotna črpalka niso zajeti v prodajno ceno).  Hiša ima naslednje priključke : elektiko, vodo, telefonija, KTV in lastno septično jamo. Za vse ki si želite prebivati v stanovanju in imeti še nekaj zelenice pred stanovanjem, zelenjavni vrt, pokrito parkirišče…….in stanovanje na lepi sončni lokaciji, ki vam nudi lep pogled v dolino, na Kamniško – Savinjske alpe……. vabljeni na ogled. V primeru da morate za nakup te nepremičnine prodati svoje stanovanje, vam lahko vzamemo v račun (seveda po predhodnem ogledu in dogovoru) oz vam ga pomagamo prodat. Pomagamo vam tudi pridobiti ugoden kredit za financiranje nakupa.

Sama lokacija vam omogoča da živite v mirnem naselju stanovanjskih hiš, cca 5 min vožnje iz Celja kjer imate vse potrebne institucije. Poleg tega pa imate možnost sprehodov v  naravo, ki jo ponuja Galicija z okolico. Do AC izvoz Celje Lopata pa imate cca 5km in že ste na AC oz na poti v ostale konce SLO. Za več informacij oz ogled smo vam na razpolago.


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: