facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Slovenske Konjice

299.000 €
= 854 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 350 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1843
  • date_rangeAdaptacija: 2015
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: PH00228MN

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Zelo sončno

Podroben opis nepremičnine

-

Posebna priložnost za podjetništvo in udobno bivanje v naravnem okolju! 

Ponujamo ograjeno posest z ekološkim certifikatom, ki nudi zeleno okolje, kjer je zagotovljena mirnost in udobnost bivanja z možnostjo vključitve poslovnih aktivnosti.  

Lokacija nepremičnine stoji na mirni in sončni lokaciji le 5 km od glavne avtocestne povezave Ljubljana – Dunaj, priključek Slovenske Konjice. V neposredni bližini je celotna infrastruktura. 

Za bivšo večje gospodarsko poslopje je lastnik pridobil pravnomočno gradbeno dovoljenje za izgradnjo butičnega hotela z wellness-om, ki je skupaj z idejnim projektom in PZI vključen v ceno nepremičnine. 

Hkrati pa posest omogoča ureditev modernega načina ekološkega kmetijstva ali ranča primernega tudi za vzrejo plemenskih konj. 

Na parceli je popolnoma prenovljena stanovanjska hiša, ki jo sestavljajo: Velik dnevni prostor, kuhinja z jedilnico, 2 kopalnici s toaleto, štiri spalne sobe, velik družabni prostor za druženje in rekreacijo, kletni prostori. 

Zraven hiše je zgrajen bazen ki skupaj z odprto kuhinjo in vinsko kletjo ponuja sproščujoče zunanje aktivnosti. Dostop do posesti je asfaltiran. 

Posest vključuje popolnoma prenovljeno stanovanjsko hišo v izmeri cca 250 m2 ter trije gospodarsko-poslovni objekti v izmeri cca 500m2, 150m2, 80m2 (z možnostjo preureditve prostorov, ki jih potrebujete za lastni proizvodni proces ali poslovanje). 

Predmet prodaje je posest z objekti in zemljiščem v izmeri cca 40 arov. Za več informacij prosim pokličite na 041/538-419 in vam jih bomo z veseljem posredovali. V kolikor morate za nakup prodati svojo nepremičnina, vam bomo z veseljem pomagali pri prodaji le-te (delujemo na področju celotne Slovenije, imamo pa poslovne partnerje tudi v tujini).

Celotna posest zajema 10ha ograjenega zemljišča, kjer se pase čreda jelenov.  

Na posesti je zgrajena tudi sončna elektrarna kapacitete 100kwt, z dolgoročno pogodbo za prodajo elektrike v omrežje, ki zagotavlja 11-12% letni donos. 

Celotno zemljišče skupaj s sončno elektrarno je predmet dodatnega dogovora. 


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: