facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Vitanje

112.500 €
= 521 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 216 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1972
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH00582AN

Podroben opis nepremičnine

-

Na obronkih Pohorja prodamo zelo dobro ohranjeno hišo, ki se nahaja na lokaciji, ki nudi prečudovit razgled in je skozi ves dan obsijana s soncem (dostop do hiše je asfaltiran, zadnjih cca. 40 metrov je makadam). Hiša s svojo lokacijo (nahaja se v bližini vasi Skomarje) navdušuje ljubitelje narave, pohodništva in miru, ker pa se nahaja v bližini Rogle (oddaljenost po cesti cca. 10km, oddaljenost cca. 1,5 h hoda) pa zadovolji tudi ljudi, ki se navdušujejo nad prostočasnimi aktivnostmi, saj Rogla s svojo široko ponudbo nudi izvajanje le teh skozi vso leto.

Sama parcela z naklonom je velikosti 7069 m2 in imate na njen zraven hiše dovolj prostora za vrt, otroško igrišče, piknik prostor, njivo, sadno drevje,…. Sama hiša ima 3 fazno elektriko, 2 prekatno greznico in lastno vodno zajetje, ki si ga deli s sosedi. Prav tako je cca. 70m stran od parcele pripravljen priklop za telefonijo. Sama hiša ima tri etaže P+1+M in v vsaki je cca. 72m2, oz. skupaj cca. 216m2 (mansarda nekaj manj zaradi poševnin). Hiša letnik 1972 je lepo vzdrževana in po potrebi tudi adaptirana: zamenjana je bila kpl streha (l. 2009, bobrovec, zračni most, žlebovi), kpl okna na hiši ( PVC, dvoslojna, notranje žaluzije), hiša pa ima demit fasado (letnik 2012 izolacija 10cm).

V kletnem delu hiše (zadnji del je v zemlji) se nahaja shramba in kurilnica (Peč na olje, cisterne in bojler) .Vstop je možen skozi zunanja vrata, ali iz pritličja (notranje stopnišče še ni izdelano). Tla v kleti so iz zemlje, klet pa od pritličja loči betonska plošča. Skozi vetrolov pridete v bivalno etažo (pritličje), ki obsega: hodnik, kuhinjo z jedilnico (v kuhinji se nahaja štedilnik na drva, prav tako pa je odprita za krušno peč), kopalnico z WC -jem (kopalniški blok, kopalna kad), spalnica, dnevna soba, v kateri se nahaja krušna peč (krušna peč je v odličnem stanju) in kabinet (lahko služi kot otroška soba). Mansarda ( vanjo pridete po notranjih stopnicah iz pritličja), je neizdelana, vendar zaradi svoje velikosti nudi možnost izdelave dodatnih sob.

Zraven hiše se nahajata še dve drvarnici.

Lokacija se nahaja na cca. 900 metrih nadmorske višine in je od Rogle oddaljena cca. 10 km, od Zreč cca. 12km in od Vitanja cca. 10km.

Za več informacij in ogled pokličite na 041/741-602 (Aljaž)


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: