facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 1 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • codeŠifra: 2ad469dc

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkirišče
  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

Stanovanja s čudovitim odprtim panoramskim pogledom na lepo okolico

Na odlični lokaciji nedaleč od središča Maribora poteka gradnja sodobnega butičnega nizkoenergijskega objekta. Gre za Vila blok A v novem naselju Studenci Sunset Elite Maribor. Novo nastajajoče elitno naselje je pozicionirano v objemu Pekrske gorce med Erjavčevo ulico in Pekrsko cesto, v MČ Studenci.

Elitna novo nastajajoča soseska se nahaja v mirnem okolju zelene narave s prelepimi panoramskimi razgledi na Pekrsko gorco, Pohorje in Kobansko. Okolica ni gosto pozidana in nudi pravo mero zasebnosti ter miru. Naselje je prava izbira za vsakogar, ki želi stanovati na mirni lokaciji obdani z naravo in v neposredni bližini mesta ter vseh drugih pomembnih dejavnosti. Lokacija nudi tudi veliko možnosti rekreacije v naravi.

Objekti zajemajo ekskluzivno moderna nizkoenergijska funkcionalna stanovanja, tipa PREMIUM IN PRESTIGE, veliko steklenih površin z ložami ali atriji ter podzemnimi garažnimi mesti (1 ali 2 parkirna mesta). Objekti imajo tudi dvigala na visokem nivoju izdelave. Dostopnost in stanovanja v pritličju so prirejena tudi za invalide.

Stanovanja imajo v ceni talno ogrevanje in hlajenje z lastno toplotno črpalko + lastniška kletna shramba + skupna kolesarnica + skupni komunikacijski prostori. Glede na vaše zahteve novega doma, vam predstavimo stanovanja ter njihovo ceno.

Če si želite več informacij o razpoložljivih enotah v moderni novogradnji  nas kontaktirajte.

Vljudno vabljeni na predstavitev, da prisluhnimo vašim željam in vam jih uresničimo!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.