facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

3.800.000 €
= 7.393 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 514 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1806 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2009
  • codeŠifra: 451696dd

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon
  • Ogrevanje
    check Plin

Podroben opis nepremičnine

-

V neposredni bližini jezera prodamo stanovanjsko vilo s prečudovitim pogledom na Blejski otok in grad. Vila v kateri se pogledi vseh bivanjskih prostorov preko impozantnih panoramskih oken odpirajo na Blejski otok in grad, je bila zgrajena v letu 2009. Z dobro umestitvijo hiše, je na parceli ostalo še veliko prostora za lep vrt in pomožna objekta (nadstrešek in vrtna lopa), ki sta bila narejena v sklopu celostne prenove vile v letu 2016. Volumensko je hiša zasnovana kot K+P+N, s čimer je kletni del vkopan v teren in dostopen preko uvozne rampe oz. klančine v notranjo garažo z zeleno streho.

Stanovanjska vila je bila v letu 2016 celostno prenovljena.

Hiša je poleg popolnoma nove oprema dobila tudi osveženo in izboljšano fasado (energetska sanacija fasade, s poudarki iz macesnovih letvic), nov medij ogrevanja (toplotna črpalka zrak-zrak) z možnostjo uporabe zemeljskega plina, ki se hrani v zalogovniku oz. cisterni in obnovo vsega stavbnega pohištva. Prej betonsko ograjo na balkonu pritličja je nadomestila nova, steklena ograja, ki še dodatno poudarja razgled na prekrasne Blejske bisere. V celoti je bila narejena sanacija kanalizacije ter pregled elektro, strojnih inštalacij ter vodovodnih napeljav. Obnovljena oz. na novo narejena je hidroizolacija ravne strehe, uvozne rampe in vseh teras/balkonov vile.

Kopalnice so dobile novo talno, stensko in sanitarno keramiko ter armature. Vso mizarsko pohištvo je narejeno po meri, z izjemo nekaterih dizajnerskih pohištvenih kosov, ki so kupljeni pri uradnih prodajalcih. Leseni tlaki so obnovljeni – pobrušeni in polakirani.

Vila v svoji kleti uporabniku nudi: zaporedno parkiranje dveh avtomobilov na dovozni rampi, kurilnico, več shramb, veliko sobo za fitnes, razkošno biljardno sobo in spalnico z lastno kopalnico ter spa prostor v katerem je savna za 6 oseb, prostor za počitek in neposredni izhod do masažnega bazena, ki se nahaja na terasi s pogledom na Blejski grad in otok. V pritličju hiše se na 104m2  bohoti dnevno bivanjski prostor, pisarna s sobo za goste, ki ima lastno kopalnico, utillity in dnevna toaleta. Stopnišče, ki je umeščeno v bivanjski prostor in predstavlja arhitekturni element prostora vodi do nadstropja, kjer so tri velike spalnice in dve kopalnici.

Velika panoramska okna prinašajo v prostore naravno svetlobo, hkrati pa omogočajo povezavo z zunanjimi površinami.

Zunanja ureditev ima novo asfaltirane dovozne poti, urejene pešpoti, ter zimzelene zasaditve, ki preko celotnega leta svoje oblike bistveno ne spreminjajo in vrt ostaja bogat. Hkrati je rastlinje izbrano tako, da ne zahteva pretirane in nenehne pozornosti.

Vila ima neposreden dostop do obale Blejskega jezera.

Vila je bila zasnovana za udobno življenje in druženje, prostori so odprti, zračni in nudijo edinstven razgled na Blejski otok in grad. Razkošna zunanjost vile pričara harmonijo med sodobno arhitekturo  in urejeno okolico.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: