facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

635.000 €
= 3.175 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 200 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1968
  • codeŠifra: 4cedf83a

Podroben opis nepremičnine

-

Nasproti Trnovske cerkve se skriva raj v malem. V zastoru dreves in izbranega grmičevja se sramežljivo odpre pogled v dnevni prostor stanovanja, ki skupaj z etažo pod njim zaokroža lepo celoto.

V pritličnem delu je poleg dnevnega prostora z izrednim pogledom na vrt še toaleta, ali manjša kopalnica, spalnica, delovna soba s teraso, ter kuhinja z jedilnim prostorom, ki se nadaljuje v dnevni prostor. V etaži nižje se  nahaja več prostorov, eni namenjeni bivanju drugi shranjevanju. Poleg še ene spalnice, naletimo na sobo za oddih, ki je dovolj velika, da bi lahko nadomestila dnevni prostor etažo višje. Poleg tega pa se spodaj bohoti ogromna koplanica. Sobe povezuje prehodni prostor iz katerega vodjo vrata tudi v ogromno shrambo ali dve.

Stanovanje v dvo stanovanjski hiši je izredno dobro skrito pred vsakondevnim vrvežem, po drugi strani pa lokacija omogoča hiter  skok v center Ljubljane, lahko tudi brez avtomobila. V neposredni bližini so šola, glasbena šola, trgovine, restavracije, bari, krakovski vrtovi, in še bi lahko naštevali. 

Hiter kontakt

Matic Sonnenwald

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: