facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Notranjsko - kraška, Cerknica

360.000 €
= 60 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 5980 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1950
  • codeŠifra: e7e6056e

Podroben opis nepremičnine

-

Na čudoviti lokaciji se nahaja prenovljena hiša, ki ima izjemen potencial za ureditev turistične ali druge dejavnosti, za katero je dobrodošla mirna lokacija v neobljudeni naravi.

Bližina Cerknice in Rakitne prepriča s čudovitim Kraškim svetom in neštetimi možnostmi za rekreacijo, sprehode in športne aktivnosti.

Hiša je lepo renovirana in nudi veliko prostora v dveh etažah, kot tudi v dodatni mansardni etaži, ki nudi še dodatne možnosti za ureditev apartmajskih sob, ateljeja oziroma drugih površin v izjemno velikem prostoru s skoraj 3 metre visokim stropom. Mansarda s prenovljenim ostrešjem skupno obsega več kot 200 m2 površin in ima že predpripravo za instalacije.

V delno vkopani bivalni kleti se nahajajo delavnica, servisni prostor z ogrevalnimni napravami, kopalnica, dva večnamenska prostora in prijetna kuhinja s kotičkom za sušenje zelišč, čajev in sadja.

V pritličju se nahajajo tri spalnice, dve kopalnici in razkošen osrednji dnevno bivalni del. Tako v spalnicah kot v dnevno bivalnem delu je veliko čudovitih kosov klasičnega stilskega pohištva. Hiša ima nova okna in je kvalitetno zgrajena zato nudi dobro izolacijo.

Poleg hiše se nahaja tudi prijeten kotiček z letno kuhinjo in nudi možnost velikega piknika, organiziranja zabave ali druženja. Idilična lokacija ob vodi nudi res posebno doživetje.

Hiša z velikim zemljiščem nudi velik potencial za ureditev prijetnega hotela. V neposredni bližini se nahaja tudi hribček, kjer je urejena smučarska proga z žičnico. Zaradi pripadajočih travnatih površin je velik potencial tudi za vse ljubitelje jahanja.

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.