facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Žužemberk, Zalisec

525.000 €
= 2.487 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 211.1 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1715 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2007
  • codeŠifra: 39bb0414

Značilnosti nepremičnine

  • Priključki
    checkOptika
  • Luksuz
    checkLep razgledcheckKlima

Podroben opis nepremičnine

-

Na izjemni lokaciji v idilični vasi Zalisec, se v mirnem zaselku ob robu naselja nahaja hiša, v kateri se lepo prepletata klasičmno in moderno.

Lokacija nudi hitro povezavo do avtoceste in s tem hitro povezavo do Ljubljane, Novega mesta, ter čudovite naravne in kulturne znamenitosti. V bližini so tudi Dolenjske toplice, ter vrsta rekreacijskih in kolesarskih poti za navdušene športnike. Bližnji Žužemberk nudi vso potrebno infrastrukturo, vključno z lekarno, trgovino in šolo.

Sodobna lesena hiša proizvajalca Riko nudi vrhunsko udobje in visoko kvaliteto bivanja. Hiša je bila izdelana z vrhunskimi materiali in ima vgrajeno visoko kvalitetno opremo in stavbno pohištvo. Hišo odlikujejo masivne lesene stene debeline 10 cm z 24 cm izolacije iz lesnih vlaken, dvojna tako imenovana nemška streha s 27 cm izolacije. Zasteklitev proizvajalca Inles so topla in hiši primerna troslojna macesnova okna in vrata. Tlaki so izdelani s približno 20 cm visokim nasutjem izolativnih granul.

Hiša ima izredno uporaben tloris, ki nudi lepo orientacijo na zeleno okolico in izkoristi sončno lego parcele, ter zajema:

-Pritličje hiše obsega prostoren in svetel dnevno bivalni del, ki zajema dnevno sobo, jedilni kot in kuhinjo s shrambo, ter nudi izhod na čudovit vrt. Prav tako so v pritličju hiše tudi dnevna toaleta, spalnica z lastno kopalnico in garderobo.

-1.nadsropje hiše nudi udobje v treh spalnicah, lično urejeni kopalnici, ter prostor za sprostitev v savni.

-Kletna etaža hiše nudi prostor za servisni del in urejeno vinsko klet-shrambo.

V hiši je položen čudovit hrastov oljen in krtačen parket, ki očara z lepim naravnim videzom. Tla v vetrolovu, stranišču in kopalnici so električno ogrevana.

Glavni vir ogrevanja hiše je velik vgrajen kamin, za dodatno ogrevanje pa so  v hiši nameščena električna sevala in inverterska klima naprava, ki sestoji iz enot v dnevni sobi ter v dveh večjih spalnicah.

Poleg hiše je ob dvoriščnem delu nadstrešek, kjer sta drvarnica in odprta garaža za dve vozili, poleg pa agregat. V nižjem delu parcele, kjer se teren prijetno spusti prosti zeleni okolici se  nahaja originalno obnovljen star senik, ob njem pa je prostor tudi za zelenjavni vrt in sadovnjak.

Komunalni priključki: vodovod, elektrika, optika, odvoz opadkov, odpadne vode se čistijo v mali biološki čistilni napravi, v celoti vkopani ob podu. Na parceli je tudi vodnjak, v katerega se steka deževnica, vodovodna napeljava je lahko priklopljena tudi na vodnjak.

Hiša bo navdušila vse, ki vas navdušuje prelepa zelena okolica in čudoviti razgledi, ter cenite prednosti nadstandardne in moderne lesene hiše.

Vljudno vabljeni na ogled!

 

 

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.