facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

330.000 €
= 3.496 €/m2*

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 94.4 m2
 • codeŠifra: 1606fa78

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Dvigalocheck Balkon
 • Priključki
  check
 • Luksuz
  check Lep razgled

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični lokaciji v centru mesta se nahaja svetlo in urejeno stanovanje, ki bo očaralo vse, ki si želijo razgibanega tlorisa in lepega razgleda. Vse lepote v okolici kvalitetno zgrajene stavbe, vključno z Dramo, Cankarjevim domom, gledališči, drugimi kulturnimi ustanovami in starim mestnim jedrom nudijo možnost oddiha. Stanovanje je seveda primerno za vse, ki želijo biti v krogu dogajanja, cenijo prednosti centra, hkrati pa bo lokacija zaradi bližine parka Tivoli, Rožnika in Mosteca navdušila vse ljubitelje rekreacije in sprehodov ter seveda navdušene športnike.

Veliko prostora tega trisobnega stanovanja nudi udobje družini, paru ali posamezniku, ki potrebuje sobo za rekreacijo ali delovno sobo. Prostor z balkonom od koder se razprostira pogled proti centru in neposredno na Dramo je izredno primeren za svetel in prijeten dnevni prostor, razgled pa nudi inspiracijo, zato je prostor idealen tudi za umestitev klavirja ali preprosto le igranje kakega drugega instrumenta. Trisobno stanovanje se nahaja v izjemno dobro zgrajeni stavbi, kvalitetna izolacija pa zagotavlja nizke stroške ogrevanja. Sama lokacija seveda navdušuje družine in starejše, ki jih bo dvigalo v stavbi zagotovo razveselilo. Prelep razgled in razgibani stropovi mansarde, oziroma najvišjega nadstropja te pet stanovanjske stavbe so tako v tem stanovanju res izključno prednost.

Stanovanje ima poleg prostornega dnevnega prostora še dve sobi, kuhinjo, kopalnico in ločeno dnevno toaleto. Stanovanje je že polno opremljeno, vsa oprema in kakovostni aparati v prostorni kuhinji so vključeni v ceno. Prav tako sta v ceno vključena pralni in sušilni stroj.

Središče centra, šol, vrtca, služb, možnosti za rekreacijo, kulturnih ustanov so vse velike prednosti te lokacije. Prav lokacija je tista, ki bo odločilno vplivala na nakup tega stanovanja, a vseeno je potrebo poudariti, da stanovanje omogoča tudi veliko svobode. Tako na eni strani veliko število sob nudi razgibanost, dnevno sobo z balkonom, spalnico in prostor za otroško sobo ali delovno sobo. A možnosti je še več, dve sobi se lahko tudi združi in tako pridobi izjemno velik osrednji prostor ali pa razkošno spalnico z garderobo. Razgiban tloris stanovanja z nekaj idejami in v sodelovanju s partnerskimi arhitekti in oblikovalci agencije Rocco nepremičnine nudi odlično možnost preureditve v sveže in moderno stanovanje v skladu z vašimi željami in pričakovanji.

Stanovanje je ogrevano na toplovod, v kleti mu pripada shramba. Ima urejeno zemljiškoknjižno stanje.

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: