facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Rogaška Slatina

169.725 €
= 2.572 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 66 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1443 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • codeŠifra: f9a93999

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Dvigalo
 • Priključki
  check Plinovod
 • Ogrevanje
  check Plin

Podroben opis nepremičnine

-

V samem centru Rogaške Slatine, ki je svojo 400-letno tradicijo zdraviliške dejavnosti harmonično prelila v prelepo sodobno turistično sliko, se prodaja nov večstanovanjski objekt.

Objekt ”REZIDENCA KOZARA” bo dokončan najkasneje spomladi leta 2023. Sestavljen je iz štirih enakih zaporednih delov (A, B, C in D), ki se terasasto vzpenjajo po terenu nad centrom Rogaške Slatine.

Zasnova stavbe je nizko grajena štiridelna struktura, ki sledi karakteristikam terena, kar pomeni, da se deli objekta enakomerno zamikajo po višini v rastru, ki sledi naklonu vzpenjanja. Raster se ujame z zamikom za pol etaže.

V posamezni objekt sta umeščeni po dve stanovanjski enoti, razen v najvišje ležečem objektu, v katerem je eno stanovanje (skupaj 7 enot). Do stanovanj je predviden dostop po zunanjih hodnikih, do katerih vodijo zunanje stopnice in dvigalo. Le-to omogoča dostop od najvišje vhodne etaže do površin pod objektom, kjer so predvidena parkirišča.

APARTMA / STANOVANJE št. 2 je sestavljen iz shrambe v velikosti 3,1 m2, stopnišča – 3,9 m2, 2 različno velike sobe v skupni velikosti 26 m2, kuhinje v velikosti 4,6 m2, kopalnice 5,5 m2, stranišče – 1,9 m2, hodnika v velikosti 5,5 m2 ter ODPRTE TERASE IN BALKONA v skupni velikosti 37,9 m2. Skupna površina prostorov dela stavbe je 88,4 m2. Enoti pripada 1 parkirni prostor. Cena je 155.000€ + 9,5% DDV-ja.

NOTRANJI prostori imajo predviden plavajoči pod. Bivalni dnevni in spalni prostori imajo za talno oblogo predviden parket, kopalnice in vetrolov pa imajo keramično talno oblogo in za 1,5 cm nižji tlak od kote bivalnih prostorov. V kopalnici bo na tleh in stenah položena keramika. V kopalnici bo tudi tuš s stekleno steno in kanaleto, ter druga sanitarna oprema z armaturami višjega srednjega cenovnega razreda.

Do vsake enote je možen dostop s skupnega dovoza, od koder vodijo zunanje stopnice na vse zunanje hodnike, kjer so vhodi v stanovanja.

Ogrevanje bo potekalo na mestni plin, ki je v upravljanju vsake enote posebej, preko talnega ogrevanja. Vsaka enota ima tudi svoj števec/priključek za elektriko in vodo. V dogovoru je možna tudi kakršnakoli finalizacija enote.

Prodaja poteka v obliki notarskega zapisa sprejetih ”Splošnih pogojev prodaje”. S tem je zagotovljena najvišja raven zaščite kupcev.

Pokličite za več informacij, kako lahko skupaj sestavimo sliko vašega novega doma!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: