facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Vrhovci

540.000 €
= 3.017 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 179 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 593 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1975
  • codeŠifra: 1a33f914

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkTerasacheckKletcheckVrt
  • Ogrevanje
    checkPlin

Podroben opis nepremičnine

-

Na Vrhovcih, na koncu mirne tihe ulice, v objemu zelenja, se nahaja lepo skrita prostorna moderno prenovljena hiša.

Že ko stojimo na dvorišču, opazimo lepo umeščen prostor za avtomobile s shrambo. Ko vstopimo v hišo, se nam nam odpre pogled na lepo zasnovano predsobo v modernem slogu. S predsobe je možno vstopati v glavni del hiše, ki je malce dvignjen in na desno, skozi sobo za goste, v prej omenjeno odprto garažo ali prostor za avtomobile.

Če se povzpnemo v dnevni prostor, nam pogled zastane na zelo lepo urejeni dnevni sobi, povezani z izredno svetlo in zračno knjižnico. Na drugi strani dnevnega prostora sta prostorna jedilnica, z možnostjo izhoda na teraso in lepo skrita kuhinja.

Izhod na teraso povezuje dnevni prostor in vrt, ki je ravno prav velik in lepo zaraščen, da nimate vizualnega stika s sosedi.

Če nadaljujemo po stopnicah, ki se vijejo iz predsobe skozi dnevni prostor navzgor, nas najprej popeljejo v kabinet ali delovni prostor. Če pa se okrenemo, nam nekje v sredi, na desni, vrata omogočijo vstop v prostorno, svetlo otroško sobo.

V najvišjem nadstropju se nahaja ogromna spalnica, ki se skozi izredno ličen hodnik, ki je dovolj širok, da služi kot garderobna soba, nadaljuje v lepo opremljeno in veliko kopalnico.

V kleti je ogromno prostora, soba za centralno kurjavo, shrambe, skratka vse, kar sodoben človek pričakuje od hiše takega kova. Hiša se ogreva na mesti plin.

Hiša je v osnovi zasnovana kot dvojček, vendar v naravi ne daje takega občutka, saj zaradi svoje lepe umeščenosti v okolje deluje kot individualna hiša.

Hiša je izredno prostorna, lepo organizirana, uporabna, in kar je najbolj pomembno, svetla in skrbno, premišljeno orientirana na jugo zahod. Tako vam nikoli ne bo primanjkovalo sonca, predvsem v zimskih dneh.

V bližini so šola, vrtec, trgovina, AC-ring, veliko zelenih  in rekreacijskih površin.

Če iščete lepo prenovljeno, prostorno hišo na lepem, mirnem koncu Ljubljane, nas pokličite in z veseljem vas odpeljemo na ogled.

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: