facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Pesnica, Pernica

490.000 €
= 1.327 €/m2*
Kontakt

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 369.3 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1391 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2005
  • codeŠifra: a2d26823

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkAtrij

Podroben opis nepremičnine

-

V bližini Maribora se v kraju Pernica nahaja prijetna družinska hiša. Lokacija prepriča z mirno okolico in bližino prometnih povezav. Hiša se nahaja na vzpetinastem jugovzhodnem delu naselja, katerega prisojna pobočja so zasajena s trto. Osojna pobočja so porasla s šibkim, večinoma listnatim gozdom. Značilnost kraja je akumulacijsko jezero Pernica, ki se razprostira med naseljema Vosek in Vukovje. Jezero je velik zbiralnik vode in prvo v seriji podobnih v Pesniški dolini. Jezero je seveda dobrodošlo tudi za razvoj ribištva, ker je bogato z rastlinskim svetom in je obljudeno s pestrim živalskim svetom, pa je je dolgoročno zanimivo tudi za turizem. Jezero in njegovo obrežje prebivalce naselja navdušuje z vrsto možnostmi za rekreacijo, sprehode in športne aktivnosti.

Hiša prepriča z dobrimi arhitekturnimi rešitvami, lepim tlorisom, vgrajenimi nadstandardnimi materiali in vrhunsko opremo. Hiša nudi udobje v treh etažah in v dveh dodatnih mansardnih sobah. Vsi prostori v hiši so prijetno urejeni in lepo opremljeni.

Pritličje hiše lepo zaokrožuje velik osrednji dnevno bivalni del s kaminom, prijetnim jedilnim kotom, ter prostorno dnevno sobo. Hiša je v celoti odeta v svetel parket, kvalitetno keramiko, ter ima vgrajena kvalitetna okna. Iz dnevnega prostora lahko stopite na urejeno teraso in zelen atrij. V pritličju se nahajata tudi velika spalnica z lastno koapnico in dnevna toaleta.

V prvem nadstropju se nahajajo prostorne in prijetne sobe. Sobe nudijo veliko prostora za pisalno mizo, posteljo in garderobno omaro. V prvem nastropju se nahaja pet spalnic, še dve dodatni sobi, ki skupaj merita 60m2 pa se nahajata v mansardnem delu hiše. Sobe imajo velika in kvalitetna okna, ki omogočajo svetlost prostorov in dobro izolacijo, lepo pa sta opremljeni tudi obe kopalnici v prvem nadstropju. Urejeni kopalnici sta odeti v kvalitetno svetlo keramiko, prednost pa so tudi vrhunske armature.

V kletnih prostorih hiše se nahaja vinska klet, shramba oziroma utility, ter večji večnamenski prostor za druženje in druge aktivnosti. Prostora je dovolj za ureditev vašega zasebnega wellnessa, fitnesa oziroma savne. Poleg tega so v kleti tudi dnevna toaleta, ter servisni prostori s prostorom za kotlovnico.

Ogrevanje hiše je urejeno z lastno centralno kurjavo na plinsko olje in z vgrajeno kvalitetno pečjo priznane znamke Buderus.

V garaži z vrati na daljinsko upravljanje je dovolj prostora za dva avtomobila, kolesa, motorje, kosilnico, snežno frezo in vse ostalo kar je potrebno za urejen vrt in okolico.

Na zemljišču je dovolj prostora kotiček za žar in piknike, za parkiranje večjega števila avtomobilov, za sadno drevje, ter zelenjavni vrt.

Hiša bo navdušila vse, ki si v prvi meri želijo izjemno kvalitetne in prostorne hiše z vgrajenimi vrhunskimi materiali, lepim parketom, lesenimi okni, kvalitetno keramiko in drugo opremo. Hiša seveda prepriča tudi z razgibanim in premišljenim tlorisom, pa tudi s čudovito okolico in bližino vseh potrebnih prometnih povezav, šole in Maribora.

 

 

 

 

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: