facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Prebold

650.000 €
= 2.110 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 308 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 15739 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2002
  • codeŠifra: 14bd71aa

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični lokaciji v zeleni okolici v neposredni bližini obrežja Savinje se v Sescah pri Preboldu nahaja veliko posestvo s hišo in urejenimi športnimi površinami.

Sesce pri Preboldu z okolico je odlična lokacija za vse željne rekreacije in navdušence sproščenega bivanja v neokrnjeni naravi. Je idealen kraj za vse, ki želijo pobegniti od stresnega vsakdana in se sprostiti v podeželskem raju. Prebold ima odlično lego na južnem robu Savinjske doline in je le 60 km oddaljen od Ljubljane in 20 km od Celja, izvoz z avtoceste pa je oddaljen dober kilometer.

Večji del občine Prebold obsega hribovit svet, kjer so se razvili kmečki turizem, pohodništvo, plezanje ter jadralno padalstvo. Urejene kolesarske poti, ki poleg ravninskega pokrivajo tudi hriboviti svet, privlačijo vse številnejše kolesarje. Poleg razgibanega površja je občina bogata z vodami in nudi možnost ribolova in vodnih športov. Pohodnike navdušuje hribovje, ki se preko Žvajge, Golave in Homa vzpenja do višjih vrhov: Tolstega vrha, Reške planine in do najvišje Mrzlice. Občini Prebold je uspelo zadržati povezanost neokrnjene narave s prijaznostjo domačinov in bogato kulturo, prepleteno s skrivnostnim pridihom preteklosti, kar z gostoljubnostjo danes tvori biser podeželja.

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: