facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Tržič

248.000 €
= 706 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 351.5 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2014
  • codeŠifra: PH4645692DB

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

Spoštovani,

pred vami je nova, funkcionalna in sodobna stanovanjska hiša za umirjeno družinsko življenje v naravi.

KJE: Hiša je zgrajena na mirni sončni lokaciji ves dan obsijana s soncem. Do mesta Kranj vas loči dobrih 10 km, na drugo stran proti Tržiču pa ste od avtocestnega priključka Tržič oddaljeni le 5min varne vožnje. V neposredni bližini je vsa potrebna javna infrastruktura, v dosegu 1-2km (šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, knjižnica, trgovina, pošta ..). 1km stran je tudi avtobusno postajališče in šolski avtobus. 

OBJEKTIVNI PODATKI:

Hiša je bila zgrajena leta 2014 v velikosti bruto tlorisne površine 351m2, ki so premišljeno in funkcionalno zasnovani v prijeten domač dom. Grajena je na zemljišču skupne izmere 698m2 na lokaciji z manjšim naklonom in z prvovrstnim razgledom, ki sega do Triglava. Ob hiši je tudi parcela v izmeri 364m2, kjer je postavljen grajen betonski rastlinjak v terasah in sadno drevo, ki daje dodaten čar nepremičnini. 

Dovozna pot, ki pripelje do hiše se na parkirišču tudi konča, tako da je mir brez hrupa zagotovljen in varno tudi za razigrane otroke. Pred hišo je pokrit parkirni prostor za 2 avtomobila, nad hišo pa je možnost parkiranja še za kakšen avto. Hiša ima vse potrebne komunalne priključke (vodovodni, kanalizacijski in električni) priključek, vključno z optičnim omrežjem, kar daje hiši dodatno mobilnost v osrčju narave. Nepremičnini pripada tudi lastno zajetje za vodo, tik za hišo za primere brezplačnega zalivanja vrta ipd., kajti voda bo vedno dražja dobrina in ker je pod hišo je tudi lastna čistilna naprava boste zaradi tega imeli bistveno nižje mesečne stroške. Ogrevanje v hiši je na toplotno črpalko s talnim gretjem in ker hiša še nima fasade se del matariala za izgradnjo le-te prodaja vključno s hišo. 

 Hiša je troetažna in se prične s kletjo, katera obsega: velik neizdelan prostor kjer je garažni prostor ali morebitno kletno stanovanje, pralnico, wc, izdelano kopalnico, špajzo in prostor s prepripravo in priključki za savno. Bivalni prostori v pritličju hiše zajemajo ogromen svetel dnevni prostor katerega krasi velika sedežna garnitura ,kuhinjo z vgradno omaro za živila in obsežno jedilnico. Prostor je moderno opremljen in tudi vsa oprema v hiši ostaja po prodaji v hiši. Na južni strani pritličja pri jedilnem kotu je izhod na veliko sončno teraso z izjemnim razgledom. V pritličju se zraven omenjenega prostora nahaja tudi spalnica, še neizdelana kopalnica in wc ter kabinet oz. morebitna otroška soba. Stropovi v pritličju so visoki in nad jedilnico se razteza velika galerija kar daje prostoru dodatno svetlost. Tla so položena z izvrstnimi keramičnimi ploščicami kar daje hiši bombastičen izgled in funkcionalno ter enostavno čiščenje. V mansardnem delu, sta 2 velika prostora, kjer je moč narediti krasno dodatno stanovanje. Tudi mansarda ima svojo teraso, z razgledom na oddaljem Triglav in okoliške vrhove.

Hiša je vpisana v zemljiško knjigo in ima vso potrebno dokumentacijo.

Če bi želeli živeti umirjeno družinsko življenje v osrčju narave ter otrokom zagotoviti vse čare podeželskega življenja le streljaj od mestnega vrveža toplo priporočamo nakup!

Za vse informacije pa pokličite Damijano, vašo agentko in ljubiteljico narave.

Lep pozdrav, Damijana


Hiter kontakt

Atrium nepremičnine d.o.o.

Atrium nepremičnine d.o.o.