facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Pomurska, Gornja Radgona

68.941 €
= 1.472 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 46.83 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1919
 • codeŠifra: PS00158AM

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Balkoncheck Klet

Podroben opis nepremičnine

-

V Gornji Radgoni je v izgradnji sodoben in po najnovejših standardih zasnovan večstanovanjski objekt s 30. različno velikimi stanovanji.  Vsakemu stanovanju pripada še shramba v pritličju objekta. Parkirna mesta so predvidena na zemljišču pred in ob objektu in bodo imela nadstreške. Pri nakupu manjšega stanovanja nakup parkirnega mesta ni obvezen.

Stanovanja bodo vseljiva novembra 2020.

Trenutno sta na voljo še dve (2) manjši dvosobni stanovanji velikosti 46,83 in 46,84 m2. Ceni za posamezno stanovanje se razlikujeta glede na kvadraturo in sta 68.941,25 in 68.948,87 Eur. Cena PMz nadstreškom je 4.927,50 Eur.

Med slikami si lahko pogledate tloris stanovanja št. 5 v 1. nadstropju.

Tehnični podatki o objektu

 • Stanovanjski blok je pravokotne oblike in etažnosti P+4N. Gradnja je monolitna armiranobetonska, predelne stene stanovanj bodo iz mavčno kartonskih plošč na kovinski podkonstrukciji. Fasada celotnega objekta bo izvedena kot kontaktna fasada s predpisano toplotno izolacijo, streha bo  ravna.
 • Vgrajena bodo pvc okna z roletami ali zunanjimi žaluzijami, vhodna vrata v stanovanja bodo lesena, protivlomna in protipožarna, notranja vrata bodo iz lesenega furnirja. Talne obloge bodo parketi in keramika v sanitarijah, ter granitogres na balkonih in na stopnišču.
 • Vse etaže bodo med seboj povezane s stopniščem in osebnim dvigalom tako, da bo omogočen neoviran dostop do vseh stanovanj in kleti tudi funkcionalno oviranim osebam na invalidskih vozičkih.
 • V pritličju so shrambe in štiri stanovanja, od 1. do 3. nadstropja je po sedem stanovanj, v zadnjem 4. nadstropju je pet stanovanj. Vsa stanovanja imajo predvidene balkone, do katerih se dostopa iz dnevnih prostorov.
 • Ogrevanje in hlajenje stanovanj bo urejeno individualno s toplotno črpalko.

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na razpolago na gsm 041 654 118 ali na mail ana@dual.si. Z veseljem vam bomo pomagali in svetovali pri postopku rezervacije željnega stanovanja.


Hiter kontakt

PE DUAL

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: