facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Kidričevo

220.000 €
= 1.014 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 217 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • codeŠifra: PH00192AM

Podroben opis nepremičnine

-

V novo nastajajoči soseski stanovanjskih hiš v Njivercah pri Kidričevem in le 500 m do vstopa na avtocesto, prodamo zemljišče in še nezgrajeno stanovanjsko, moderno zasnovano enostanovanjsko hišo.

Stanovanjska hiša se prodaja dokončana  na ključ. Je etažnosti P+M in meri  217 m2 , od tega je uporabne površine 177 m2, 30 m2 je velika garaža, 10 m2 pa je velikost balkona. Tlorise in izmere etaž si lahko pogledate med slikami, kjer je tudi vizualizacija naselja in stanovanjske hiše. Ob stanovanjskem delu je še garaža primerna za parkiranje dveh avtomobilov.

Stanovanjska hiša bo priključena bo javno električno, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežjeomrežje. Ogrevanje je predvideno s toplotno črpalko.

Zemljišče s stavbiščem je velikosti 731 m2.  Vsa potrebna infrastruktura je v bližinjem Kidričevem ali nekaj bolj oddaljenem Ptuju.

Zremljišče je vpisana v zemljiško knjigo, gradbeno dovoljenje za gradnjo hiše je izdano. Gradnja se lahko začne takoj po plačilu are.

Pokličite in dogovorili se bomo za termin ogleda zemljišča in sestanka z investitorjem glede vseh podrobnosti gradnje.


Hiter kontakt

PE DUAL

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: