facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Jugovzhodna Slovenija, Trebnje

85.000 €

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • codeŠifra: KODA_P7788JP

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  -

  TREBNJE - 1.065,oo m2, gradbena parcela, (OPPN - komunalno opremljena; elektro, voda, komunala, plin in optika … itd ), na obrobju mesta, v bližini vsa infrastruktura, cca 500 m (vrtci, šole, zdravstveni dom, lekarna, pošta, banke, trgovine, avtobusna in želežniška postaja itd...) na mirni sončni južni legi s prijetno energijo, na odlični lokaciji PARADIŽ, za vašo novo sanjsko VILO . Prodamo - cena 85.000,00 EUR. KODA P7788JP

  HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o. - poslovalnica TREBNJE, Gubčeva cesta 25

  Za dodatno posredovanje podatkov o predmetni nepremičnini smo dosegljivi v poslovni enoti TREBNJE, oz. pokličite na brezplačni tel. 080 87 89, sprejemna pisarna družbe HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o., in se dogovorite za sestanek z nepremičninskim posrednikom.

  Pred PRODAJO vaše nepremičnine pokličite brezplačni tel. 080 87 89 in se dogovorite za termin z našimi nepremičninskimi strokovnjaki, ki so vam na voljo za vsa vprašanja - posvet pred prodajo (BREZPLAČNO).

  Hvala za zaupanje, se priporočamo!


  Hiter kontakt

  Hiša nepremičnine

  HIŠA NEPREMIČNINE 1 d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: