facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Bežigrad

280.000 €
= 3.684 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 76 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2006
  • codeŠifra: 86a9341a

Podroben opis nepremičnine

-

V eni izmed večstanovanjskih hiš, ki so začrtale mejnik modernosti za Bežigradom, se nahaja izredno zanimivo, prostorno stanovanje srednjih dimenzij.

Stanovanje odlikujejo resnično visoki stropi, zato bivanje v njem nudi intenzivnejšo izkušnjo 3. dimenzije, saj je moč  koncipirati prostor tudi po vertikali. S tem se pridobi dodatne površine, ki so v manjših stanovanjih izrednega pomena.

Ko stopimo v stanovanje, se nam odpre skupni dnevni prostor, ki se na eni strani lepo povezuje z zastekljeno balkon-ložo, nadaljuje pa se v kuhinjo in manjši delovni kotiček.

Na drugi strani se nahajata dve spalnici. Prva je trenutno preurejena v otroško sobo, druga služi kot spalnica. Med dnevnim prostorom in spalnim delom se nahaja tudi lepa kopalnica.

Nad njo je, prav zaradi izredno visokega stropa, zanimiv skladiščni prostor, ki v takem stanovanju zelo prav pride. Kot že rečeno, je stanovanje posebno, daje navdih in prosto pot kreativni misli.

Lokacija vile-bloka je izredna, saj imate v neposredni bližini prav vso infrastrukturo, ki jo sodobni rezident prestolnice potrebuje. Od trgovin, pošte, šole, vrtca do hitrega dostopa do AC- obroča in enega najlažjih dostopov do samega centra.

Če si želite izstopajoče stanovanje s karakterjem, kjer vas ne bo omejeval strop in kjer boste deležni obilico svetlobe, nas pokličite in z veseljem vam nudimo naše storitve posredovanja.  Vljudno vabljeni na ogled.

Hiter kontakt

Matic Sonnenwald

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: