facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

620.000 €
= 3.101 €/m2*
oglas za KUHINJA... je prostor

KUHINJA... je prostor

ki zahteva veliko, a še več povrne.

Pestra izbira italijanskih kuhinj za domače kuharje.

Izvedite več keyboard_arrow_right

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 199.92 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 60.43 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2016
  • codeŠifra: 88aa785a

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkiriščecheck Atrij

Podroben opis nepremičnine

-

V sodobnih dvostanovanjskih vilah se na odlični lokaciji nedaleč od obrežja Ljubljanice in mestnega središča nahajajo udobna stanovanja za najzahtevnejše. Štiri vile tvorijo dinamično in moderno mini sosesko, ki je lepo vpeta v okolico in nudi visoko mero zasebnosti.

Objekti z ravnimi strehami in čistimi linijami že na prvi pogled pustijo vtis sodobnega, minimalističnega in modernega. Kombinacija klasične gradnje in profesionalnega pristopa arhitektov, ki so v objektih z odličnimi tlorisi predvideli najvišji nivo bivanja, pa dokazuje, da gre za nadstandardne dvostanovanjske vile.

Stanovanje v dvostanovanjski moderni vili odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris v štirih etažah, ugodna južna lega dvojčka v stavbi pa nudi veliko svetlobe.

Pritlična etaža

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov ter r azgibanost prostorov prilagodili organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Pritlična etaža je tako v celoti namenjena razkošnemu dnevno-bivalnemu delu.

Dvojček ima v pritličnem delu ravno dovolj velik predprostor, da lepo pospravi razvejano garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora. Na levi, torej južni strani pritlične etaže, pa se ob vhodu nahaja tudi lepo opremljena dnevna toaleta.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom.

Moderno zasnovana in svetla kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost velikega kuhinjskega otoka in je primerno razgibana ter bo zato zadovoljila tudi najzahtevnejše mojstre kulinarike.

Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti, velika prednost razkošnega dnevno-bivalnega dela pa je prav gotovo izhod na zelen atrij, ki na tako izjemni lokaciji predstavlja veliko dodano vrednost.

1. nadstropje

Spalni del v 1. nadstropju stanovanja nudi izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in veččlansko družino. V tem nadstropju se nahajata dve veliki otroški sobi oziroma po želji svetla delovna soba. V 1. nadstropju se nahaja tudi velika kopalnica, poleg nje pa garderobna soba in utility.

2. nadstropje/Terasna etaža

Čudovita zgornja etaža nudi izjemno veliko zasebnosti v notranjem delu s spalnico, možnost za nepozabne trenutke v dvoje pa tudi na intimni terasi. S terase se pogledi odpirajo na vzhodno, severno in zahodno stran.

Spalnici pripada tudi lastna kopalnica v zgornjem nadstropju.

Kletna etaža

V kletni etaži je prostor za dve nadstandardno veliki parkirni mesti, tehnični prostor za naprave in praktična shramba oziroma utility. Poleg omenjenega pa še vedno ostane velik večnamenski prostor, ki ga lahko izkoristite za sobo za rekreacijo, fitnes ali kašen drug hobi, delo ali shrambo.

Urejena okolica vil z atriji temelji na ambientalni skladnosti in tvori pomensko, tehnično, oblikovalsko in funkcionalno dovršeno celoto. Atriji predstavljajo podaljšek bivalnih prostorov, hkrati pa prijetno zeleno dvorišče pusti vtis, da smo mnogo dlje od urbanega okolja in nudi resnično sprostitev.

Trnovske vile so več kot lepo umeščena mini soseska na odlično lokacijo. Vile pravzaprav predstavljajo bistvo arhitekture, ki združuje kompleksne sfere vsega, kar nas obkroža in se okoli nas spreminja ter je pomemben del življenja in stalnega razvoja. Trnovo se spreminja in Trnovske vile so ena od začrtanih smernic za boljši jutri.

Več informacij o modernih dvostanovanjskih vilah na odlični lokaciji najdete na spletni strani http://trnovskevile.si . 

 

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: