facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Slovenska Bistrica

189.000 €
= 708 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 267 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 499 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2007
  • codeŠifra: 4c3d1fce

Podroben opis nepremičnine

-

V osrčju Zgornje Polskave blizu Maribora je na voljo prikupna nepremičnina, trenutno uporabno dovoljenje nam narekuje poslovni objekt, ki se lahko z manjšimi posegi hitro spremeni v lepo družinsko hišo. Postopek spremembe namembnosti v stanovanjski objekt je že v teku.

V pritličju imamo veliko garažo (87,6m2), primerno za 4 avtomobile, ki lahko služi tudi poslovni dejavnosti. Tukaj najdemo velik večnamenski prostor, kurilnico na dva energenta in sicer olje ter drva. Obsega tudi utility in predprostor ter stopnice z kovano ograjo, ki vas popeljejo v zgornjo nadstropje.

V 1. nadstropju (zgornja etaža) je trenutno urejen velik poslovni prostor za mirno dejavnost in prednost tega je, da ga lahko preuredite po svoji meri. Za skladiščenje opreme je na voljo še tudi majhna sobica. V nadstropju se nahaja tudi mini enosobno stanovanje, ki obsega predprostor, kuhinjo, kopalnico, sobo.

Kvalitetna PVC okna z žaluzijami v zgornjem in delno v spodnjem prostoru vam omogočajo kvalitetno bivanje v prostorih. Za to poskrbi tudi streha iz valovitk in 5cm Demit fasada, izolirano ostrešje s 30cm izolacijo, spodnji prostori so na vzhodni strani v celoti pod zemljo in zato poleti prijetno hladni.

Zgornja etaža se torej lahko preuredi v veliko luksuzno stanovanje.

Ob stavbi je veliko tlakovano parkirišče in dodatna nova (letnik 2016) nadstrešnica za shranjevanje oz. streha za 2 avtomobila.

Priložnost za vse, ki bi radi prisluhnili svoji poslovni žilici, pogledali v svoje sanje ali pa si uredili prikupen dom v zelo lepo urejenem naselju. Dogovor o deljenem plačilu provizije nepremičninskega posredovanja.

Pokličite za ogled, da skupaj doživimo utrip nepremičnine.

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: