facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

1.300 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 112 m2
  • expand_lessNadstropje: 3
  • date_rangeZgrajeno: 1898
  • codeŠifra: OS98889017LM

Podroben opis nepremičnine

-

Na odlični in mirni lokaciji v centru Ljubljane na Rimski cesti, Vam ponujamo možnost najema večjega 4-sobnega staromeščanskega stanovanja, ki se nahaja v najvišjem nadstropju.
Stanovanje je opremljeno, tako da je vselitev možna že z samo osebnimi predmeti. Stanovanje je svetlo, prostorno in obsega veliko okenskih odprtin. Stropovi so nadstandarno visoki, kar še dodatno povečajo občutek prostornosti.

Tloris stanovanja je funkcionalen in obsega prostorno predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevnobivalni del, dve spalnici, delovno sobo, kopalnico s kopalno kadjo, utility sobo in zunanji prostor na notranji loži.

Ogrevanje je urejeno na toplovod, za hlajenje pa skrbi klimatska naprava. Stanovanju pripada tudi eno parkirišče na notranjem dvorišču. Objekt se nahaja na oddaljenosti pet minut peš hoje do strogega centra. Objekt nima dvigala. Vseljivo konec meseca januarja. Prijazno vabljeni k ogledu. 

Primerno za:
- Mlajši par in 
- Resne in urejene najemnike
- Tri ali štiričlanska družina 
- Tuji predstavniki  

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.300 EUR plus 22 % DDV.

Hiter kontakt

Luka Močnik

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: