facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Podravska, Maribor

230.000 €
= 814 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 282.7 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1996
 • date_rangeAdaptacija: 2016
 • reorderEner. izk. C
 • codeŠifra: PH00196AM

Značilnosti nepremičnine

 • Ogrevanje
  check CK
 • Luksuz
  check Bazen

Podroben opis nepremičnine

-

Potrebujete večjo družinsko hišo in nimate časa in energije za gradnjo?

V soseski enostanovanjskih hiš v Račah, 10 min vožnje do centra Maribora in slab km do vstopa na avtocesto, prodajamo točno takšno hišo z bazenom, ki je vseljiva takoj in brez večjih stroškov vlaganj.

Hiša je zgrajena leta 1996, je redno vzdrževana in nazadnje obnovljena leta 2016.  Je klasične opečne gradnje z izolacijsko fasado na eni strani debeline 10 in drugje 15 cm. Strešna kritina je črni bramac, žlebovi so bakreni. Stavbno pohištvo je PVC z dvoslojno zasteklitvijo.

Je etažnosti K+P+M in meri  282,70 m2. V pritličju so prostori: kuhinja s shrambo, jedilnica in dnevna soba z izhodom na pokrito teraso in dalje s prehodom na zelenico z bazenom, spalnica s kopalnico, shramba pod stopnicami, wc in hodnik iz katerega nas odprto stopnišče vodi v mansardo, kjer so tri sobe z garderobnimi prostori in kopalnica. V spalnicah so še pohodne garderobne omare - walkin. V pritličju je v vseh prostorih po tleh položena keramika, stopnišče je leseno, v sobah v nadstropju je parket, na hodniku in kopalnici keramika. Klet je še nedokončana in obsega pralnico, kurilnico in dva večnamenska prostora.

Ogrevanje je urejeno radiatorsko s pečjo na pelete oz. z električnimi grelnimi ploščami. Stanovanjska hiša je priključena na javno električno, vodovodno, kanalizacijsko in telekomunikacijsko omrežje.

Zemljišče s stavbiščem je veliko 612 m2.  V hiši je tudi garaža za en osebni avtomobil, pred njo je možno parkiranje še enega avtomobila. Ostalo zemljišče je delno zasajeno s travo, večji del pa so tlakovci ob hiši kjer je večja odprta terasa z letno kuhinjo.

Zelena živa meja iz cipres in lovorikovcev je dovolj visoka in nudi veliko zasebnost pri uporabi zaprtega dvorišča in bazena velikosti 7,5 m x 3 m z naraščajočo globino od 1,5 do 2 m. V manjšem delu je bazen namenjen otrokom oz. se lahko uporablja kot masažni bazen, kjer je globina največ 50 cm. Bazen je betonski, obložen s steklenimi ploščicami in ima avtomatski površinski čistilni sistem, ki deluje tudi na daljinsko upravljanje. Obroba bazena je lesena,  ob bazenu je tuš.

Vsa potrebna infrastruktura od šole, vrtca, trgovin, pošte, lekarne, zdravstvenega doma,... je v bližini, med 5 do 10 min hoje.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in takoj vseljiva. V kuhinji ostanejo elementi kuhinje Häcker z vgradno pečico Siemens s pirolizo,  vgradni kavni avtomat Siemens vključno z vgradnim aparatom za gretje skodelic, vgradni pomivalni stroj Bosch, indukcijski štedilnik, vgradna kuhinjska pultna napa, vgradni hladilnik in zamrzovalnik. Prav tako ostane kopalniška oprema firme Novel in kamniti umivalniki. Ostalo pohištvo, tako notranje kot vrtno, pa je stvar dogovora med prodajalcem in kupcem.

Ogled in nakup priporočamo večji družini oz. dvema družinama (starši in otroki, bratje in sestre), saj inštalacije omogočajo ureditev kuhinje v tudi v mansardi hiše. Zaradi hitrega dostopa na avtocestni priključek pa je hiša zanimiva tudi za vse, ki se vozijo na delo ali proti Ljubljani ali proti Avstriji in v avtu preživijo veliko časa.

Pokličite in dogovorili se bomo za termin ogleda.
Hiter kontakt

PE DUAL

DUAL nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: