facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran

790.000 €
= 5.532 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 142.8 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 844 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1996
  • date_rangeAdaptacija: 2008
  • reorderEner. izk. C
  • codeŠifra: 414

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bazen

Podroben opis nepremičnine

-

Atraktivna atrijska hiša z bazenom in lepo zunanjo ureditvijo. Hiša je urejena in skrbno vzdrževana, nahaja se na robu naselja stanovanjskih hiš na lepem in urejenem ograjenem zemljišču. Zagotavlja visoko udobje in kvaliteto bivanja predvsem zaradi funkcionalne povezave notranjosti hiše z odprtim prostorom, notranje bivalne površine so svetle in vse dostopne tudi iz vrta in dvorišča. Hiša ima lepo ograjeno dvorišče in mediteranski vrt z večjo zatravljeno površino ter urejen prijeten prostor za druženje na odprtem, pokrito zidano letno kuhinjo s kaminom površine 14,8 m2 in bazenom dimenzij 4m x 8m ter globine 1,5m.

Hiša je grajena v eni, pritlični etaži in obsega vežo, hodnik dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, dve spalnici, garderobno sobo, sobo za welness s savno, kopalnico ter ločen wc. Površina bivalnih površin znaša 128m2. Ob hiši se nahaja shramba.

Hiša ima ugodno južno lego. Iz vseh prostorov na južni strani objekta je možen dostop do vrta in dvorišča.

Hiša je bila v letu 2008 kompletno in temeljito obnovljena: nova fasada, kompletno novo stavbno pohištvo, vse talne obloge, nove strojne in elektro inštalacije. Je zelo ohranjena, urejena ter vzdrževana ter uporabljena samo občasno za potrebe dopustovanja. Ni bila nikoli uporabljena za turistične namene zato tudi nima znakov obrabe. V letu 2008 je bila urejana tudi zunanja ureditev, z novim dvoriščem, letno kuhinjo ter bazenom.

Objekt je ogrevan s sistemom centralne kurjave z zemeljiskim plinom. Objekt je klimatiziran. Hiša je opremljena z novejšim malo rabljenim pohištvom, kuhinjo in savno. Hiša se prodaja opremljena.  Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. Vabljeni na ogled !


Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: