facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Goriška, Tolmin

230.000 €
= 1.186 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 194 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1999
  • date_rangeAdaptacija: 2017
  • codeŠifra: VPH12020-SLO

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

V izrazito mirnem in zelenem okolju na robu naselja Postaja prodamo samostojno hišo razgibane, moderne arhitekturne izvedbe s pokritim bazenom - miren prostor za ustvarjanje umetnikov in pisateljev.

Hiša je glede na teren razgibana in en del je tri etažen, drugi del pa dvoetažen, oba sta med seboj povezana. Neto površina objekta znaša 170 m2, zemljišče na katerem stoji hiša pa je veliko 1.778 m2. Zemljišče je v celoti ograjeno z mrežno ograjo. Dostop do nepremičnine je po urejeni dovozni poti. 

Hiša razpoalga s tremi terasami, v bližini največje terase je pokrit bazen velikosti 3,5x7,0 m. Približno 250 m2 zemljišča je namenjenih parkirnim prostorom, ostali del zemljišča pa zajemajo travnate površine in nasad različnih dreves in grmovnic. Dve parkirni mesti sta nadkrita z obraščeno kovinsko pergolo.

Hiša je moderno zasnovana z veliko svetlobe in odprtinami na fasadi, ki omogočajo pogled na vse možne zanimive točke okoli objekta in v daljavo. Glavna spalnica ima čudovite jutranje vzhode, dnevna soba ,ki je osvetljena v dveh višinah pa barvite sončne zahode.

Hiša skupno razpolaga s štirimi sobami, od tega dve precej veliki, tremi kopalnicami, kuhinjo z jedilnico, atelje, zimski vrt in nekaj pomožnih prostorov. V spodnji etaži možna vgraditev savne, prostor zraven pa se lahko uredi v telovadno, družabno, rekreacijski prostor ali pa dodatno sobo za goste. V tej etaži se nahaja tudi mini vinoteka. Dnevna soba, je višja in zasnovana z odprto galerijo za branje in shranjevanje knjig.

Objekt je v celoti protivlomno zaščiten s senzorji in kamero. Ogrevanje bazena v pozno jesen in spomladi je preko toplotne črpalke, v poletnih mesecih to ni potrebno, ker kupola zadržuje toploto.

Oddaljenost od železniške in avtobusne postaje ter prve trgovine je 800m. Do Mosta na Soči je 2km, kjer so pošta, osnovna šola, trgovine,črpalka, lekarna in ambulanta, do Tolmina je 7km.

Hiša se prodaja opremljena ali po dogovoru, kot tudi končna cena.

Vabljeni na ogled čudovito zasnovane nepremičnine v samem miru in zelenju! 


Hiter kontakt

Vila Portorož d.o.o.

VILA - PORTOROŽ d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: