facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Tolmin

215.000 €
= 1.108 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 194 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 778 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2014
  • codeŠifra: VPH12020-SLO

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

Prodaja samostojne stanovanjske hiše z bazenom locirane v izrazito zelenem in mirnem okolju na robu naselja Postaja poleg kraja Most na Soči - Severna Primorska.

Hiša je glede na teren razgibana in en del je tri etažen, drugi del pa dvoetažen, oba sta med seboj povezana. Skupna površina objekta znaša 170 m2, zemljišče na katerem stoji hiša pa ima 1.778 m2. Zemljišče je v celoti ograjeno z mrežno ograjo. Dostop do nepremičnine je po urejeni dovozni poti. 

Hiša razpolaga s tremi terasami, v bližini največje terase je pokrit bazen velikosti 3,5x7,0 m. Približno 250 m2 zemljišča je namenjenih parkirnim prostorom, ostali del zemljišča pa zajemajo travnate površine in nasad različnih dreves in grmovnic: kostanj maroni, navaden kostanj, orehi, kaki, kivi, slive, granatna jabolka, trta, ribez, ameriške borovnice, goji jagode, aronija, asimina. Poleg zelenih površin je tlakovana površina za dve vozili, nadkrito z obraščeno pergolo. Možnost še dveh parkirnih mest ob dovozu.

Hiša je moderno zasnovana z veliko svetlobe in odprtinami na fasadi, ki omogočajo pogled na vse možne zanimive točke okoli objekta in v daljavo. Glavna spalnica ima čudovite jutranje vzhode, dnevna soba, ki je osvetljena v dveh višinah pa barvite sončne zahode.

Hiša skupno razpolaga s tremi sobami in kabinetom, od tega dve precej veliki, tremi kopalnicami, kuhinjo z jedilnico, atelje, zimski vrt in nekaj pomožnih prostorov. V spodnji etaži možna vgraditev savne, prostor zraven pa se lahko uredi v telovadno, družabno, rekreacijski prostor ali pa dodatno sobo za goste. V tej etaži se nahaja tudi mini vinoteka. Osrednji prostor hiše predstavlja višja dnevna soba zasnovana z odprto galerijo z ležiščem za branje in shranjevanje knjig, lahko se jo pa uporablja tudi za spanje.

Objekt je v celoti protivlomno zaščiten s senzorji in kamero. Ogrevanje bazena v pozno jesen in spomladi je preko toplotne črpalke, v poletnih mesecih to ni potrebno, ker kupola zadržuje toploto. Ogrevanje hiše pa je na več načinov: z IR paneli, z radiatorji, s klimami in pečjo na drva.

Oddaljenost od železniške in avtobusne postaje ter prve trgovine je 800m. Do Mosta na Soči je 2km, kjer so pošta, osnovna šola, trgovine, črpalka, lekarna in ambulanta, do Tolmina je 7km.

Hiša se prodaja opremljena ali neopremljena, po dogovoru, tako se oblikuje tudi končna cena.

Vabljeni na ogled čudovito zasnovane nepremičnine v samem miru in zelenju! 


Hiter kontakt

Vila Portorož d.o.o.

VILA - PORTOROŽ d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: