facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska

51.000 €
= 455 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 112 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 567 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1976
  • reorderEner. izk. Ni podatka
  • codeŠifra: PH00277BH

Podroben opis nepremičnine

-

Nad Radečami prodamo nedokončano stanovanjsko hišo. Hiša se je gradila postopoma do leta 1985 in se je zgradila do tretje gradbene faze po sistemu P + 1 + M, s skupno 112 m2. V pritlični etaži so po načrtih garaža, kmečka soba, shramba in delavnica, v nadstropju kuhinja, dnevna soba, dodatna soba, kopalnica in WC, v mansardi pa še dodatne tri sobe. Do hiše je napeljana elektrika, vodovod pa je možno napeljati od bližnjih hiš. Instalacije po hiši niso izvedene. Ni notranjega stavbnega pohištva, talnih oblog, niti ometov. Stopnišče je betonsko. Hiša omogoča kupcu zaključno izvedbo po svojih željah in potrebah.

Hiši pripada zemljišče v velikosti 12.567 m2, ki je v enem kosu položeno na južno pobočje 580 m visokega Vranskega vrha. Trenutno je v celoti poraščeno z gozdom. V preteklosti pa so lastniki imeli ob hiši vinograd, pod hišo pa je stal sadovnjak, z odprtim pogledom na Radeče in Posavje.

Hiša stoji na izrazito sončni lokaciji, čeprav je sedaj parcela že poraščena z drevjem, ki daje senco. Od mesta Radeče je nepremičnina oddaljena dober kilometer. Glavna cesta je asfaltirana, do hiše pa vodi lična vijugasta gozdna cesta, ki je potrebna manjše prenove. Trenutno je prevozna le v lepem vremenu.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo. Več informacij na 040 720 897 (Boštjan Hudomalj) ali na bostjan.hudomalj@agenti-nep.si. Kupec ne plača provizije posredovanja.


Hiter kontakt

Agenti Celje,

Agenti nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: