facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji ni dovoljeno izvajati storitve nepremičninskega posredovanja.

Vse uporabnike portala Mojikvadrati.com pozivamo k preložitvi ogledov nepremičnin na kasnejši čas.

Vsi smo soodgovorni za preprečitev hitrega širjenja virusa.

Jugovzhodna Slovenija, Osilnica, Bosljiva Loka

32.000 €
= 45 €/m2*

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 714 m2
 • codeŠifra: vl_bl

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  v neposredni bližini Kolpe, z gradbenim dovoljenjem!

  Ravno zemljišče se nahaja ob glavni cesti proti Osilnici. Na začetku vasi Bosljiva loka, nasproti urejenege plaže zemljišče s pridobljenim gradbenim dovoljenjem čaka na lastnika, ki lahko z gradnjo dvoetažne hiše (pritličje + mansarda) po izdelanem projektu začne takoj.

   

  Eelektrična in vododvodna napeljava potekata čez parcelo, ob kateri poteka tud struga potoka.  Osnovna parcela, ki je namenjena postavitvi hiše je velika 477 m2, dodatno zemljišče velikosti 237 m2 je predvideno za parkiranje gostov in je od parcele oddaljeno le nekaj metrov, poleg tega pa bo na kupca prenešena tudi lastninska pravica na kmetijskem zemljišču, velikem 338 m2, ki se nahaja na koncu vasi in sega vse od ceste do vodnega pasu ob Kolpi.

   

  ZK stanje je urejeno, lastništvo neobremenjeno. Ponudbeni pogoj prodajalca: poleg kupnine kupec nosi del stroškov prodaje v višini 2% + DDV obračunano od pogodbene vrednosti.

  Hiter kontakt

  Vesna Levstek

  NEPREMIČNINE PLUS d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: