facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Šentjur, Gorica pri Slivnici

195.000 €
= 1.489 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 131 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 615 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • codeŠifra: 3f62dd7f

Podroben opis nepremičnine

-

Blizu Šentjurja v Gorici pri Slivnici je izjemna priložnost pridobitve zelo kvalitetne lesene pasivne hiše – novogradnja – v načinu skeletno montažne gradnje na samostojni parceli v velikosti 615m2. Pasivna gradnja je dosledno izpeljana nizkoenergijska hiša in cilj pasivne gradnje, ki je bil v celoti dosežen, je človeku zagotoviti visoko stopnjo ugodja ob minimalni porabi energije.

Pritličje v obsegu 68,58m2 neto površine obsega vetrolov, tehnični prostor, sanitarije, bivalni prostor s kuhinjo od koder je prehod na pokrito teraso ter spalnico. Vhodna vrata so visoko kvalitetna protivlomna na prstni odtis firme TERMOGLAS.

V mansardi so na voljo 2 sobi, spalnica, sanitarije in shramba/računalniška soba. V skupni velikosti 62,27m2.

Vsa okna, ki so na najvišjem evropskem nivoju in sicer EVOLUTION 92 izdelovalca TERMOGLAS imajo prevodnost Uw do 0,73 W/m2K, imajo tudi komarnike in električne rolete.

Fasado tvori med drugim trdi tervol debeline 16cm, hiša ima priključek optičnega kabla za sodoben globalni pristop, priprava na lastno SONČNO ELEKTRARNO…

Ogrevanje se vrši preko 12V-tnega električnega talnega ogrevanja in s tem znižujemo stroške ogrevanja na minimum, kar nam v dolgoročnem pogledu prinaša tudi dobiček oz. veliko prihranka.

Hiša je zgrajena do notranjega stavbnega pohištva ter talnih oblog in keramike. Finalizacija je možna po dogovoru. Cena v tej fazi je 187.215€ + 9,5% DDV-ja.

Izjemna priložnost za kupce, ki bi radi prisluhnili odlični investiciji za svoj novi sanjski dom, ki jim bo v prihodnosti tudi nudil varno sliko ugodnega bivanja.

Pokličite za dodatne informacije in možnosti ogleda!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: