facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Makole

75.000 €
= 341 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 220 m2
  • reorderVelikost (bruto): 220 m2
  • expand_lessNadstropje: 1
  • date_rangeZgrajeno: 1990
  • codeŠifra: WS-18355

Podroben opis nepremičnine

PRODAMO HIŠO :
Hiša je DVOstanovanjska. Možno je narediti dva ločena vhoda. Hiša ima 220 kvadratov bivalne površine. Pred hišo se nahaja prostor za 3 avtomobile. Za hišo je lep prostor za vrt in zelenico ter prostor za manjše otroško igrišče. Streha je pokrita z trajanko. Hiša se nahaja v Makolah. Po sobah je položen laminat, po spodnjem hodniku ploščice, v kuhinji ter zgornjem hodniku pa je topli pod.

Spodaj in zgoraj so prostori enake velikosti kot spodaj razen kopalnice, katera je spodaj malenkost manjša in ni obnovljena, zgoraj pa je narejena nova – nove položene ploščice, novo okno, nova kopalniška oprema.

Hišo zajema SPODAJ : velik vhod, velik hodnik kateri vodi na levo stran spalnica, na sredini manjša sobica katera je lahko shramba ali prostor za čistila ali pralni in sušilni stroj, nato je druga spalnica, na koncu L strani je vhod v garažo. V garaži je prostor za 1 osebni avtomobil ter v njej se nahaja tudi peč na olje ter bojler.

Od vhoda na DESNO stran pa je manjša kopalnica z kadjo, nato je kuhinja, ki ima prehod v jedilnico in jedilnice pa v dnevni prostor kateri ima tudi izhod na teraso. Iz dnevnega prostora lahko greste tudi direktno v kuhinjo, saj sta vhoda v dnevni prostor in kuhinjo si med seboj nasprotna.
Iz spodnjega dela hiše - hodnika vodijo stopnice v zgornje nadstropje hiše. Na vrhu stopnic takoj na LEVO je velik dnevni prostor, kateri ima izhod na balkon. Nasproti dnevnega prostora je prva soba, ki se lahko preuredi v kuhinjo. Nato je večja nova kopalnica. Za kopalnico je druga spalnica ali otroška soba. Nasproti tej sobi pa je tretja spalnica. Od vhoda v tretje spalnico je izhod na veliko pokrito teraso. Možno je da se terasa delno zagradi ter se naredi kakšen prostor ali preprost zimski velik vrt.

HIŠA PONUJA OGROMNO OPCIJ, KDOR IMA ŽELJO PO MIRNI OKOLICI, MIRU MU TOPLO PRIPOROČAM OGLED.
KDOR IMA VOLJO, ŽELJO DA SE DELNO PREUREDI in UREDI BO HIŠA LEP DOM!
Za več informacij pokličite :

030 653 433

Glede cene je vsekakor še možen dogovor!!!

Kličite samo resni, prosim za razumevanje.

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: